asiek i jak ci poszlo?? na jakie miejsce sie zdecydowalas?
no a jak mialo mi pojsc? przeciez mierzenie temperatury to ne jest jakas skomplikowana teoria.
wybralam pochwe, tak jak pisalam na samym poczatku i od samego poczatku gdy tylko doszlam do wniosku ze znacze sie obserwowac myslalam o mierzeniu tempki vaginalnie
Dzisiaj tak nastawiłam budzik, budzę się, włożyłam ten termometr między nogi i przysnęłam (znaczy byłam zdumiona jak coś tam zaczęło pikać ) więc rtęciowy się kompletnie nie nadaje . Dla mnie, przynamniej .
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 20:55
Tez bym i moze zaczeła sobie mierzyc tempke tak z czystej ciekawosci,ale przy tabsach nie ma to sensu prawda?a czy moze byc termometr elektroniczny,ale z 1 miejscem po przecinku??
Hmmm, no zastanówmy się... Tabsy blokują owulację, czyli chyba nie ma . Myślę że ino może, bo skoki są raczej na tyle duże, że da się je zauważyć na takim zwykłym . No ale to tylko takie moje przemyślenia, bo na NPR to ja się nieprzesadnie znam .
Kupiłam termometr!
Tylko, kurcze, koniecznie trza mierzyć rano?.... Bo i tak wstaję wcześnie a to mi urwie dodatkowe minutki... [tak, wiem, marudzę.... ]
Nie no nie przesadzajmy, raz można trochę później lub wcześniej zmierzyć, ja przynajmniej tak robię.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
ja w tych okolicach wstaję codziennie.... kurcze, jakie poświęcenie, boszsz.... nie wiem, czy wytrwam zbyt długo
e to pomysl ze ja co 2 albo co 3 dzien wstaje o 5 to dopiero jest poswiecenie heheh
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
hanca, ale gdybym ja miala mierzyc o takiej godzinie jak wstaje normalnie to
poniedzialek, czwartek, sobota i niedziela - okolo 10/11
wtorek 6:30
sroda 8
piatek 9:30
to juz chyba duze rozbieznosci sa, nie?
Tak. Ustal sobie czas na 7.30 i raz mierz wcześniej a w pozostałe dni nastawiaj budzik. Albo zawsze nastawiaj na 6.30
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum