jak minelo 10h to zabezpieczenie jest...
jak minelo ponad 12h jest zachwiane jak nie przyjmiesz zapomnianej, kolejnych prawidlowo i w zaleznosci od tygodnia co innego jeszcze mozna zrobic...
moze łaskawie przejrzyj forum-bo o tym było...
lub chociaz ulotke poczytaj- to taki papierek zadrukowany tekstem dodawany do opakowania tabletek...
krótkie wiec mocno sie nie zmeczysz...
misia20 [Usunięty]
Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 00:19
no i po co te zlośliwe komentarze .martwie sie po prostu i pytam Cie o rade...
[ Dodano: Sob 15 Lis, 2008 00:20 ]
i czytalam ulotke ale ona nie jest taka szczegóła. Jeśli możesz do przeslij mi link z tym tematem to poczytam sobie
a ja Ci odpowiadam...
a komentarze sa po to bo jestem modem, a mod ma za zadanie upomniec jak temat byl wałkowany 1000 razy a użytkownikowi nie chce sie zerknąc, poczytac tylko idzie na łatwizne...
http://www.antyforum.pl/viewtopic.php?t=13
misia20 [Usunięty]
Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 00:27
oki oki dzięks. Napisalaś ze w zależności od tyg. można co innego zrobić. Ten temat też jest gdzieś poruszony.Więc raczej nie mam sie co martwić że cos sie stało bo zażyłam tą zapomnianą tabletke po 10h i teraz dalej cały czas zażywam o stałej porze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum