Hehe...Pewnie nie raz mi sie tak zdarzylo:P Pytam tylko czy to mozliwe...No bo na paluchach bezposrednio do pochwy jasne ze mozna przeniesc i problem z tego moze byc, ale ta "moja" metoda? hehe...Gdzies tu na forum byl przytaczany Starowicz, ze plemniki w preejakulacie sa silniejsze niz w spermie...kto wie, moze maja sile Rambo?
Przecież jeśli drobinki preejakulatu wyschną to plemniki zginą. Ale nie ma pewności, trzeba by to badać na bieżąco.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Hanca ma rację, myślę, że najlepiej zaopatrzyć się w porządny mikroskop. Jeśli plemniki są ruchliwe to ciąża możliwa, jeśli stoją bądź kręcą się wokół własnej osi Rambem nie są.
emalf [Usunięty]
Wysłany: Wto 17 Sie, 2010 15:20
Ej no bez jaj...Ze co niby? Jak faktycznie po dotknieciu penisa gdy tam moze byc preejakulat, to nawet jak rekę mam suchą i dotknę bielizny gdzie styka się z wejsciem do pochwy to mozna wpasc?!
emalf, to może Ty się ogarnij, idź do biblioteki, wypożycz książkę do biologii do gimnazjum albo coś....
Wysłany: Wto 17 Sie, 2010 15:51
nie no ja sie ogarnelam juz, tylko mi tu jakies naglenieprawdopodobne metafory o mostach wypisuja...
No moim zdaniem tak jak pisze to niemozliwe jest "wpadniecie"... Ale jak mi Konrad pisze, ze mozna no to juz zaczynam watpic...
Co powiesz?
Można zajść w ciążę jeśli plemniki na rękach wcześniej nie zginą (jak wysycha preejakulat to umierają, ale też plemniki są b.niewielkie, więc ciężko naocznie stwierdzić czy na według nas suchych rękach one jeszcze żyją czy też już zginęły), jak dostaną się na majtki mokre od śluzu, a potem skrawek majtek wciśnie się choć trochę w pochwę, w której jest śluz płodny, który umożliwia plemnikom pokonanie drogi do jajeczka.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum