Czyli nadal nic nie wiadomo:P
No to żeby nadwyręzyc wasza cierpliwosc bede meczyc dalej:P
A gdybym taki sluz z bielisny wytarla paiperem toaletowym, aon jak wiadomo by tym sluzem przesiakl i gdybym przycisnela do biezlizny ten papier ta reka z wyschnietym preejakulatem, to czy jest mozliwosc zeby o przeciekl przez ten mokryjuz od sluzu papier, zostal na bieliznie i potem gdyby bielizna przylegala do wejsia do pochwy to czy jest mozliwosc ew. przedostania sie plemnikow?
czuję, że zaraz dostaniesz bana i tyle będzie z tego Twojego męczenia.
emalf [Usunięty]
Wysłany: Sro 18 Sie, 2010 16:15
Pewnie tak...dziwie sie ze jeszcze mi go dali...
Tylko ze jedni mowia ze tak inni ze nie i nie wiadomo gdzie lezy prawda...
A jak sobie czlowiek cos wmowi, to nawet gdy sie z niego smieja to on dlaej sie stresuje i chce wiedziec jak to wyglada...
Czlowiek w stresie (nawet wyimaginowanym) jest najbardziej wkurzajacym typem czlowieka na swiecie...
Teoretycznie zawsze jest możliwość ciąży, gdy ubrudzi się ręce preejakulatem a potem operuje nimi w obrębie wejścia do pochwy. Nie ma możliwości sprawdzenia, czy na dłoni plemniki już wyginęły oraz czy dostały sie wystarczająco blisko wejścia do pochwy.
Najlepiej takie ubrudzone ręce umyć wodą z mydłem i problem z głowy.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
emalf [Usunięty]
Wysłany: Sro 18 Sie, 2010 17:46
morighan--> fakt zyje w ciaglym stresie...Ale naprawde zdziwilabys sie gdybys dowiedziala sie jak wiele w moim zyciu pechowych momentow...
Hanca --> nie operowalam nim przy wejsciu do pochwy....jedynie ta dlonia z preejeakulatem (jesli w istocie tam byl, bo jak pisalam wydawalo mi sie ze bylo sucho) docisnelam papier toaletowy do bielizny zeby wytrzec z niej nadmiar wydzieliny... Mysle ze raczej nie przeniknal...no kurde az takiego pecha to miec nie mozna...
Wysłany: Sro 18 Sie, 2010 18:03
Czy ja mogę prosić moderatorki o danie emalf, ostrzeżenia?
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
A ja uwazam, ze nie powinnysmy tak na emalf naskakiwac. Fakt, ze dziewczyna panikuje i stresuje sie chyba wszystkim ( boo dziwne rzeczy na forum pyta) ale od tego jest forum, zeby sie poradzic.
Ja rozumiem chyba skad ten jej metlik. Otoz kiedys na forum pytala o jakas tam sperme mozliwa na papierze czy cos i odpowiedz byla chórem, ze musiałaby sobie ten papier gleboko w pochwe wsadzic zeby jej to ewentualnie zaszkodzilo, a tu nagle wychodzi, ze preejakulat moze jej zaszkodzic nawet jak majtek dotknela i to przez papier (nie wiem swoja droga czy jak byl wilgotny to moglo cos przez niego przeciec w ciagu 2-3 sekund)...
Mysle ze beda sie czesciej pojaiwac tutaj pytania tego typu, bo wychowanie seskualne w szkolach to tylko "kochaj meza swego" "naucz sie metody kalendarzykowej" i na tym koniec...Podreczniki do biologii? Nic poza fizyczna budowa ukladow i cyklow miesiaczkowych tam nie ma... PO drugie metlik moze powstac z tego, ze jedna osoba mowi "absolutnie w taki sposob to jest nie mozliwe" inna "mozliwe" a jeszcze inna "niewiadomo"
Jedynym sposobem, zeby szybko osoby typu emalf uspokoic jest po prostu wyjasnienie dokladne i konkretna odpowiedz na pytanie...
Co do twojego pytania emalf...Nie wiem czy to mozliwe. Tez sie kiedys nad tym zastanawialam...
Wiec rada dla nas wszystkich...Nie smiejemy sie tylko radzimy po to, zeby nie stresowac panikujacych forumowiczek i zeby nie rozpisywaly sie na dwie strony o swoich problemach sztucznych czy nie...
Moja odpowiedz emalf na twoj problem brzmi: nie mam pojecia czy to mozliwe czy nie, ale jesli mialas suche rece i pewnie jeszcze wstajac i idac do toalety czy tulac sie do partnera troche to wytarlas i na dodatek sluz wycieralas papierem wiec reka bezposrednio majtek nie dotknelas (no niby mokrego juz papieru...ale nie wiem czy tak szybko by przesiaklo) to chyba tak nie jest mozliwe...
Ale "nie wiadomo czy to możliwe" jest mało konkretną odpowiedzą.
A czy można udzielić bardziej precyzyjnej??
Wystarczy sobie wyobrazić porównanie plemników do jakiegoś wirusa, którego tez nie widać i który czasem do organizmu wniknie, nawet nie wiadomo kiedy.
Użytkownicy, zadając takie pytania, też powinni przyjąć do siebie, że nie da się udzielić jednoznacznej odpowiedzi. Bez sensu jest drążenie "dotykałam przez papier", "majtki były wilgotne" itp. skoro to niewiele w tej sytuacji zmienia.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Zraz, zaraz emaf...A czy ty przypadkiem pigulek nie bierzesz? Przeczesujac forum widze, ze bralas...Nie bierzesz juz? Bo jesli jednak tak, to nie rozumiem skad panika o preejakulaty. Wlasnie pigulki maja takie zabawy uczynic bezstresowymi...
emalf [Usunięty]
Wysłany: Pią 20 Sie, 2010 10:57
NO niby biore, ale chodzi o to, ze przy tym opakowaniu godzine po zazyciu tabletki strasznie zaczal mnie bolec brzuch dokladnie w jakby okolice przepony. Bolal caly dzien, gdy siedzialam troszke przestawalo, ale chodzic mi bylo bardzo ciezko bo czulam jakby mi szpiki wbijano w przepone...Wieczorem okolo 21 przestalo bolec...
I nie wiem teraz czy ten bol nie byl oznaka odblokowania sie owulacji.
Czasami tak juz mialam ze mnie bolal po pierwszej pigulce z blistra ale byl to bol minimalny taki w przeponie i przechodzil po paru godzinach, a tym razem to az mi slabo bylo i myslalam ze bez pogotowia sie nie obejdzie...
Nie wiem co to moglo byc...
emalf,
Co Ty dziewczyno wymyślasz... Niby bierzesz? Albo bierzesz, albo nie.
A to, że boli brzuch... Rany, opis bardziej na żołądek pasuje... Pewnie, owulacja Ci się odblokowała
Odpuść sobie sex, naprawdę... Bo zrobisz komus krzywdę...
Radzę skonsultować się jednak z lekarzem. Taki ból u zdrowej, młodej osoby nie jest normalny. Zamiast nad ciążą zaczęłabym się zastanawiać czy czasem pigułki nie szkodzą Twojemu zdrowiu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum