Mam to ostatnie, jak stosowalam(nie umiem czegos dlugo i regularnie stosowac) przez jakies dwa tygodnie zauwazylam poprawe, tzn, skora na brzuchu byla jedrniejsza, lepiej wygladala.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Ania [Usunięty]
Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 21:13
JA jestem zadowolona tanio i skutecznie w porównaniu z innymi preparatami.
gunia [Usunięty]
Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 22:25
ja korzystałam ale zmian nie zauważyłam, w ogóle to już dużo specyfików na rozstępy itp. używałam i doszłam do wniosku ze szkoda kasy, wole kupic sobie jakiś duży balsam ujędrniajacy.
Choć moja koleżanka bardzo chwali tą serie Eveline.
Jako, że ostatnio wygląd moich pośladków i tyłu ud zaczął mi przeszkadzać to mam do Was pytanko. Czy macie jakieś godne polecenia preparaty antycelulitowe? Ostatnio obiło mi się o uszy (kumpel w kółko gada, że żona kupiła, stosuje i jest zadowolona), że podobno niezłe efekty daje Inneov Cellulite do picia (nawet też kupiłam i dziś zaczęłam stosować hihi). Wiadomo, że pomarańczowa skórka sama nie zniknie tylko od smarowania kremami/żelami/innymi paskudztwami tylko trzeba do tego jeszcze dołożyć ruch i masaże, ale... Może macie coś sprawdzone co przynosi efekty?
Pozdrawiam
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Poza tym ostatnio oglądałam jakis program o tego rodzaju kosmetykach i w rankingu prowadzł Nivea Good bye Cellulite
ja akurat rankingami sie nie sugeruje bo to jak wygladaja zalezy wylacznie od tego kto za nie placi...
sama uczestniczylam wiele razy w testowaniu kosmetykow,jednak to co potem o nich pisali nijak sie mialo do rzeczywistosci..
a co do w/w Nivea to jest beznadziejny...wygralam 2 opakowania tego i jeszcze plastry(tak wiem, ale mowilam ze ja caly czas cos wygrywam) i rownie dobrze moglam sie smarowac zwyklym balsamem...efekty zadne.
Lipometric Vichy tez dostalam do testowania, jest w miare ok i rzeczywiscie dziala ale jest malo wydajny.wystarcza na jakies 3tygodnie a kosztuje prawie 100zl u nas wiec dosc duzo..
swojego czasu mialam ten z avonu i jego skutecznosc w porownaniu do ceny chyba byla najbardziej zadowalajaca...
jeszcze serum antycelulitowe z Eveline jest bardzo fajne a kosztuje jakies 12zl wiec polecam
aktualnie w domu mam z Kolastyny serum i krem i pare innych...ale one sa robione na podrobki Eveline bo nawet maja identyczne kolory opakowan...w przeciwienstwie do eveline Kolastyna to nic ciekawego.
Wiek: 23 Dołączyła: 13 Lis 2005 Posty: 246 Skąd: warszawa
Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 18:21
Co do Good Bye Cellulite to ja tez używałam i byłam zadowolona Tyle,ze ja cellilutu zbytnio nie mam i widziałam po prostu wygładzenie skóry A Lipo Metric mam już długo i nadal jedno opakowanie...Hmm...dzien w dzień się smruję, ale tylko pośladki-może dlatego na długo mi starcza. A ranking był jakiś amerykański na "niepolskim" programie TV.
O właśnie, Lipo-Metric też od wczoraj mam Ale jeszcze się nie smarowałam... Teraz mi się przypomniało, że kiedyś używałam jakiś balsam Vichy i był całkiem całkiem, ale nie pamiętam jak się nazywał... Wcześniej w sumie celulitu jako tako nie miałam (jedynie paskudne rozstępy na pośladkach, które czasami się zmniejszają, a czasami zwiększają :/ ), ale teraz mimo iż go też dużo nie ma to jakoś zaczął mi przeszkadzać... Mam nadzieję, że ten Inneov do picia oraz Lipo-Metric dadzą jakieś efekty... No i muszę sobie jeszcze kupić ten taki śmieszny przyrząd do masażu hihi - szkoda tylko że nie ma mnie kto tym masować
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
to serum Eveline jest super moim zdaniem! Uzywalam go regularnie i ostatnio nie moglam znalezc swoich niedoskonalosci w tej materii Fakt, ze od pazdziernika bardzo duzo chodze i gdzie moge ide na piechote. No i schudlam jakies 2-3 kilo, ale tak czy siak jestem zadowolona
_________________ What would you do if you were not afraid?
Hm, ja z takich antycellulitowych to wypróbowałam parę tańszych, fajny był Ziaja LipocellBloker i Bielenda Pożegnanie z Afryką (bo inne żele Bielendy, z serii Zielona Herbata i z serii SPA były jakieś takie niewyraźne).
Wiele osób zachwalało krem Avonu, ale ja na przykład nie widziałam żadnych rewelacji.
Na kalafiora to dobra jest rękawiczka do masażu i polewanie zimną wodą! O!
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
rowniez polecam Eveline! stosuje od tygodnia, skora nie tylko jest gladka ale tez celulit sie zmniejsza i jest mniej widoczny
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum