moje wlosy ostatnio sa w okropnym stanie-pomimo tego ze w poniedzialek bylam u fryzjera moje wlosy juz teraz po myciu sa sianowate i do dupy-a ja chce je zapuscic
postanowilam zrobic sobie kuracje rycynowa (przepis stary jak swiat-olej,zoltko i cytryna).moje pytanie brzmi: stosowalyscie juz kiedys cos takiego?
wiem ze trzeba temu poswiecic troche czasu bo taka maske najlepiej trzymac z godzine,ale czego nie robi sie dla urody
ja robilam takie maseczki i wlosy dobrze wygladaja po takiej maseczce,mozesz dodac do niej troche miodu to wtedy beda jeszcze lepsze i lepiej nawilzone.naloz ta maseczke na suche wlosy i po godzinie umyj szamponem do wlosow suchych ale nie mocz ich ciepla woda bo jajko skrzepnie i bedziesz miec biale gluty we wlosach.
bonusowo splukuj wlosy woda mineralna badz destylowana - od razu zauwazysz roznice..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
bonusowo splukuj wlosy woda mineralna badz destylowana - od razu zauwazysz roznice..
woda destylowana absolutnie nie - odmineralizuje wlosy, mineralna jest chyba troche za twarda..
chyba ze z niewielka iloscia mineralow
najlepiej taka niemineralizowana z tesco za 50 gr
robilam takie maski, wlosy pieknie blyszcza, troche trudno wyplukac z wlosow
mozesz tez rozmieszac z woda przegotowana tak z 5 kropel na 100 ml wody i roztrzepac dobrze, i pryskac takim wlosy nawet jak sa suche i nie splukiwac - blyszcza i sie ładnie kreca
no nie chodzilo mi o staropolanke, ale o jakas taka z kategorii tych zrodlanych
z destylowana najwyrazniej cos mi sie pomieszalo
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
moja babcia uzywała i prababcia i sobie chwaliły do rzęs kiedys myślałam sama spróbowac ale jakos ciągle zapominam w aptece
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
o to trzeba zakupic, zwazywszy na to, jakiej jakosci sa moje brwi i rzesy
This is it:
'Nothing.'
Justyce, dzieki za takie rady,nie chce mi sie pieprzyc ze spolukiwaniem czyms moich kalkow bo przewraznie myje wlosy rano pod prysznicem i skzod ami czasu na takie rzeczy.
z tym spryskiwaniem to bobry pomysl,musze sprobowac,dzieki domi
Justyce, dzieki za takie rady,nie chce mi sie pieprzyc ze spolukiwaniem czyms moich kalkow bo przewraznie myje wlosy rano pod prysznicem i skzod ami czasu na takie rzeczy.
nie to nie chciala dobrze
a tak powiem ci szczerze ze nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie we wrocku i tak jest fatalna woda w kranie, niewazne, jakim szamponem myje klaki i jaka odzywke stosuje, to i tak sa zdechle. w londynie z tym problemow nie mam. no ale w londynie nie mieszkam
This is it:
'Nothing.'
Myślałam, że taką wodę we Wrocku to tylko w akademiku mieliśmy ;>
nie, fatalna woda to zmora calego wroclawia.
czlowiek chce sie wykapac, a czuje sie jakby byl na basenie
This is it:
'Nothing.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum