witam,mam taki mały problem ponieważ wczoraj kochaliśmy się z dziewczyną pierwszy raz i mam małe obawy ,co prawda kupiłem patentex oval i wsunołem jej globulke do pochwy jakies 5 minut przed stosunkiem i jeszcze jedną tuż przed ,oczywiscie założyłem prezerwatywe i zaczelismy się kochac ,a co najdziwniejsze jest to ze po prostu nic nie czułem ,zupełnie jakbysmy się nie kochali ,co prawda wypilismy trochę drinów z red bullem wczesniej i może dlatego że już troche mielismy fazy , ale idąc dalej to jak chcielismy zmienic pozycję i wyjąłęm penisa to zobaczyłem że w prezerwatywie jest pewnsa substancja ,pomyslałem ze jest to sperma i skończylismy , jednak chyba był to płyn nawilżający z prezerwatywy albo z penisa, teraz trochę się obawiam co o tym myslicie ??
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 19:03
daro1234, w ulotce PO jest napisane, żeby zapodać globulkę 20 minut przed stosunkiem. jedną globulkę. jak ona miała 2 w sobie, to nie dziwię się, że nic nie czuliście, poślizg taki że hej. na przyszłość stosujcie się do ulotki. bo te globulki się pienią i pewnie one były na prezerwatywie... lol... można było przeczytać ulotkę i miło ten pierwszy raz przeżyć
A w gumie też mogł być płyn przedejakulacyjny, jak byłeś mocno podniecony mogło być go sporo. Czasem ciężko ocenić czy płyn/śluz jest wewnątrz czy na zewnątrz używanej gumki.
Co do braku doznań - nic dziwnego po alkoholu i RedBullach (wiesz, ze nie wolno tego mieszać?). Również duże nawilżenie mogło się do tego przyczynić.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
daro1234 [Usunięty]
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 19:18
tak wiem czytałem ulotkę i pisało że mi. 10 min przed stosunkiem żeby globułka się rozpusciła ,a co do tego płynu to był on w środku prezerwatywy,wiem że trochę panikuję ale jaka jest szansa zajscia w ciąże przez partnertkę w naszym przypadku ??
[ Dodano: Nie 03 Sie, 2008 19:21 ]
muwiąc szczerze to nie byłem za bardzo podniecony i mógłbym sie kochac dużo dłużej ale ,to był nasz pierwszy raz i dlatego tak wyszło ,moja parnerka odczuwała doznania ,ja muwiąc szczerze nic ,tak jakby nic się nie działo ,co do prezerwatyw to były to durexy (niebieskie) extra safe (chyba te grubsze)
Nic nie czułeś od alkoholu i RedBulli, tak się nie robi w ogóle, a co dopiero przed seksem. Alkohol szczególnie działa na mężczyznę.
Nie było wytrysku, stosowaliście PO i gumkę, która nie pękła, więc szanse na ciążę są znikome.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
daro1234 [Usunięty]
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 19:45
dzięki hanca trochę mi lepiej ,teraz juz nigdy nie popełnie tego błędu, co do patentex co prawda była wsunięta ok.5minut przed samym stosunkiem ale zawsze coś, mam takie pytanie na przyszłośc ,zawsze w prezerwatywie bedzie substancja typu śluz ,bo wczoraj trochę tego było ,co prawda nie wiele ale myslałem ze jest to sperma i dlatego zakończylismy, nigdy bym nie pomyslał że tak bedzie wygladał pierwszy raz, w przyszłosci bedzie juz napewno lepiej mozesz dac mi jakies rady ?? aha następnym razem to co najwyżej to sobie wypije 1 piwko ,bo naprawdę nawet jak ją pieściłem to nie miałeż z tego żadnej przyjemnosci
No jakby to miała być sperma musiałbyś mieć wytrysk - czy byłej tak "wstawiony" by tego nie poczuć - to tylko Ty wiesz.
Tej wydzieliny przedejakulacyjnej mogą być różne ilości, nigdy się nie zastanawiałam od czego to zależy, napewno od długości gry wstepnej, może od czestotliwości współżycia, podniecenia, ogólnego stanu zdrowia, wieku. Nie powinieneś się tym przejmować, jeśli masz obawy co do szczelności gumy możesz po stosunku napełnić ją wodą.
Rady? Na ten płyn nie ma chyba rady, radze Wam zakładać PO 10 minut przed stosunkiem, no i nie pić, bo sprowadzacie waszą miłość do b. niskiego poziomu. Jeśli moglibyście przeżyć 1 raz jeszcze raz, życzyłabym Ci więcej rozsądku!
daro1234 [Usunięty]
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 20:39
też chciałbym żeby tak było,co do wytrysku to napewno nie było przynajmniej nie odczułem tego ,podsumowując jak wczesniej
pieścilismy się to bardzo mnie to jarało i było naprawę przyjemnie ,w wczoraj to była już zupełnie inna bajka prawie zerowe podniecenie ,tak jakby się nic nie działo, mam nauczkę i juz napewno nigdy wiecej nie będę tyle pił a zwłaszcza wódy z red bullem ,
Tylko ze po alkocholu to można się dłużej kochac ale za to nie ma takiej przyjemnosci.
Naprawdę dziękuje ci za pomoc bardzo mi ulżyło ,mam nadzieję że będzie dobrze i nic się nie stanie bo była by masakra
kochac sie długo nie znaczy dobzre.
długi stosunek wcale nie gwarantuje przyjemnosci, jest wrecz meczacy i bolesny.
wiec porozmawiaj lepiej ze swoja dziewczyna, rozmawiajcie przede wszystkim
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 21:03
wiem ZAWALILEM po całej linni ,nie chcę tylko żeby była w ciąży ,choc wiem ze dzieciaki nie biorą się z powietrza ,ale i tak już lepiej się czuje dzięki za pomoc bez alkocholu też można byc wyluzowanym podczas stosunku ,drugi raz będzie całkiem inny .,
daro1234 [Usunięty]
Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 16:43
mam pytanie jeszcze dotyczące tych globulek, bo na jednej z aptek internetowych w ulotce dołączonej do globulki pisze że nie własciwe zastosowanie globulki może doprowadzic do niechcianej ciąży (coś w tym stylu)
daro1234, a jakie masz pytanie, bo za bardzo go nie zadaleś...
Nie wiem czy wiesz, ale niewłaściwe zastosowanie, prezerwatywy, niewłaściwe założenie prezerwatywy, niewłaściwe przyjmowanie tabletek, może prowadzić do niechcianej ciąży.
Prezerwatywa nie pękła, więc nie panikuj - tylko poczytajcie z dziewczyną na temat antykoncepcji. Na trzeźwo poczytajcie, żeby coś zrozumieć i zastosować.
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
daro1234 [Usunięty]
Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 17:31
Na trzeźwo poczytajcie, żeby coś zrozumieć i zastosować. okej
co do pytania to chodziło mi o to że niewłasciwe zastosowanie globulki może doprowadzic do niechcianej ciąży,szukałem teraz tego artykułu w necie ale nie mogłem znaleźc , jedna z aptek internetowych miała taki opis do tego leku panatex ,i za bardzo nie wiedziałem o co chodzi ,co do prezerwatywy to wiem ze nie zabezpiecza ona w 100 %
tak wogule to głupio wyszło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum