Witam. Mam maly problem, tzn. nie wiem czemu, ale zaczalem sie zastanawiac czy dzisiaj poszlo wszystko ok. Kochalem sie ze swoja dziewczyna i dosyc szybko doszedlem. Mimo to kontynulowalismy. Po jakims czasie skonczylismy, sciagnalem gumke i poszedlem pod prysznic. A moje pytanie jest nastepujace, czy w czasie stosunku (po orgazmie) moglo cos wycieknac z prezerwatywy ?? Czy raczej nie ma takiej mozliwosci ?? Moja dziewczyna miala dzis dni plodne, wiec jakos tak mnie wzielo na przemyslenia. Co myslicie ? Mam sie czym przejmowac ?
foxy [Usunięty]
Wysłany: Pon 06 Paź, 2008 23:31
Jezeli prezerwatywa byla dobrze zalozona, to nie ma obaw. Jednak wiadomo, ze zadna metoda nie daje 100% gwarancji nie zajscia w ciaze. Skoro sie obawiacie, to poszukajcie innej metody np. tabletki, albo za jakis czas zrobcie test. Jednak mysle, ze skoro prezewatywa nie pekla, ani sie nie zssunela, to nie ma powodow do obaw.
Kochalem sie ze swoja dziewczyna i dosyc szybko doszedlem. Mimo to kontynulowalismy. Po jakims czasie skonczylismy, sciagnalem gumke i poszedlem pod prysznic. A moje pytanie jest nastepujace, czy w czasie stosunku (po orgazmie) moglo cos wycieknac z prezerwatywy ??
mogło, bo po wytrysku penis sie kurczy a wiec i gumka staje sie za duza...
dlatego po wytrysku lepiej wyjac go przytrzymujac gumke by nic sie nie wylało...
zwlaszcza jesli gumka to jedyne zabezpieczenie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum