Nie bój, nie bój.
Nadużywanie skończy się tym, że załoba się... zdezawuluje.
Już teraz na forum GW, TVN24, Onetu jest raptem parę głosów na kilka tysięcy, które się zgadzają z prezydentem, reszte brutalnie mówiąc wała interesuje te 21 osób, które zginęły.
W ciągu 10 lat prezydentury Olka tylko 6 razy była ogłaszana żałoba narodowa, a Lechu w ciągu czterech lat już 5 razy ogłaszał żałobę.
Podejrzewam, że kina, kluby i puby nie będą zamykane, właściciele już mają dość błazenady Lecha.
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
Wiek: 24 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 287 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 14:40
ja też już mam dosyć szafowania żałobą narodową
jest mi przykro,że 21 osób zginęło w taki okropny sposób,ale bez przesady.mniej więcej tyle samo osób zginęło podczas świąt w wypadkach samochodowych,a im nikt żałoby nie ogłasza
Wiek: 24 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 287 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 15:00
po prostu jak umierać to w hurcie-żałobę ogłoszą,premier przyjedzie,tydzień media będą o tym trąbić i przyczyny ustalać i przynajmniej się z pompą odejdzie
po prostu jak umierać to w hurcie-żałobę ogłoszą,premier przyjedzie,tydzień media będą o tym trąbić i przyczyny ustalać i przynajmniej się z pompą odejdzie
Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 18:12
dla mnie to jest już popadanie w skrajność. Zginęło 21 osób, a żałoba i to jeszcze na 3 dni. We Włoszech zginęło prawie 300 osób, a żałoba trwała tylko jeden dzień o ile się nie mylę. Rozdmuchuje się tę sprawę, robiąc z tego tragedie narodową na ogromną skalę. Tylko po co? Mam wrażenie, że nasz prezydent chce za wszelką cenę zabłysnąć..
_________________ "Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami."
— Joseph Conrad
To jest gra nie warta świeczki, smród przy braku wyrażenia zgody byłby dużo większy, szczegółnie że Lesiu wyglądałby wtedy jeszcze bardziej "święciejszy" niż teraz bo on chciał, a zły niedobry Donald ma w czterech literach uczucia narodu itede itepe.
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum