Taa, teraz będziemy musiały obie pojechać, bo ja mam jeden i moja mama jeden, których chętnie się pozbędziemy Ale masz rację, zabrzmiało to dość polaczkowo
Okazuje się, że nie tak super. Ja kupiłam dziś farbę Casting i powinnam wg. gazetki dostać szampon gratis, ale Pani przy kasie uświadomiła mi , że w drogerii w moim mieście są akurat inne rzeczy w tej promocji.
nie wiedzialam gdzie wpisać...
w rossmannie jest promocja płynu do h. intymnej - Lactacyd - z 12,49 na 8,99
wiem, ze na forum był chwalony i sporo dziewczyn go uzywa
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Wysłany: Sro 08 Lut, 2012 14:44
Ja zrobiłam zakupy za ok 50 zł, to jest apteka w której zawsze kupuje i Panie mnie znają więc dorzuciły gratis dla stałej klientki. A, że przez ostatnie 3 tygodnie chorowałam i co chwilę przychodziłam do nich po różne syropy, tabletki, antybiotyki i inne to pewnie dały mi na pocieszenie
_________________ Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły tak zamykać jak oczy.
Wiek: 23 Dołączyła: 13 Lis 2005 Posty: 246 Skąd: warszawa
Wysłany: Sro 08 Lut, 2012 17:45
Tak- ta kosmetyczka jest gratis do kremu z serii Normaderm, Aqualia, Liftactiv RHa, Liftactive ŹOS, Neovadiol i Cellebiotic. W próbkach jest balsam do ciała, balsam mineralny aqualia thermal i podkład matujący. Kosmetyczki w kolorze różowym i niebieskim. Są urocze!
marcia84
Wysłany: Wto 14 Lut, 2012 16:27
Mam do was pytanie - wiele z nas jest (było) ambasadorkami streetcomu. Czy zapraszają Was i zakwalifikowują ostatnimi czasy do jakichś nowych kampanii?? widziałam że w nowych kampaniach mają kampanie Ariela (kapsułek), Hortex stimeria, kaszki mleczno - ryżowe, ... i od groma i ciut poprzednich kampanii. Ja w ostatnim roku chyba dostałam tylko żele Axa do testowania:/
Wiek: 23 Dołączyła: 06 Lut 2009 Posty: 370 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 14 Lut, 2012 17:32
Ja jestem tam zarejestrowana, wypełniałam parę ankiet i NIGDY nic nie dostałam.. ale
koleżanka, której w zeszłym roku przysyłali kilka rzeczy ostatnio narzekała, że już przestali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum