Witam Was...
Mam pewne obawy, dlatego zwracam sie z pytaniem. Kochalam sie z moim Skarbem, obsunela sie troche prezerwatywa,nie pekla, nie zsunela sie calkowicie, jedynie jej czesc zaznaczam, ze nie bylo wytrysku. Za kilka dni powinnam dostac okres, teraz tak sie zastanawiam czy jest mozliwosc zajscia w ciaze. Co o tym myslicie??
Ostatnio zmieniony przez Hanca Sob 19 Mar, 2011 14:39, w całości zmieniany 1 raz
ewelina123j, raczej nic nie powinno się stać, tym bardziej, że do wytrysku nie doszło, a gumka nie zsunęła się całkowicie (czyli nawet płyn jeśli się pojawił nie miał jak się dostać tam gdzie nie powinien).
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Elle, jak tu dłużej posiedzisz, to zobaczysz, że wiele dziewczyn ma podobne problemy. W związku z czym, nie ma sensu wałkować tego samego po 1000 razy, bo to nie prowadzi do niczego konstruktywnego i można skorzystać z tego, co już kiedyś było napisane- po to to jest i szukajka naprawdę nie gryzie.
Jestem w trakcie 2 miesiecznej przerwy,skonczylam nuva-ring a teraz mam zaczac yasmin. Problem w tym ze wczoraj hmm w trakcie zmiany pozycji , gumka zostala we mnie.Tylko nei wiem czy sciagnelam ja schodzac czy zeszla wczesniej. Nigdy nie bylam jeszcze w takiej sytuacji , zawsze bylam na hormonach.nie wiem czy powinnam isc po postinor??bo jesli tylko ja sciagnelam to wydaje mi sie ze nie powinno byc zle?? co wy na to???
lena190 [Usunięty]
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 13:32
Dasza, przecież my Ci nie powiemy kiedy zsunęła Ci się prezerwatywa
Wiek: 23 Dołączyła: 06 Lut 2009 Posty: 370 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 13:47
miałam podobnie swego czasu i poszlam po recepte na escapelle. mimo wszystko tez bym zalecala chyba
_________________ the best is yet to come
Dasza [Usunięty]
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 14:57
nie chodzilo mi zebyscie mi powiedzialy kiedy sie zsunela,raczej tylko o doradzenie czy isc po postinor.nigdy nie mialam takiej sytuacji i nigdy tego nie bralam wiec nie wiem jak to zadziala,szczegolnie ze przy najblizszym okresie chce wziac yasmin.zreszta jest niedziela wiec dopiero jutro moge isc po recepte.
Dasza, na wszelki wypadek pojdz po recepte, na "tabletke po"
ja mialam tez nieciekawa sytuacje w zeszlym miesiacu - musialam wziac cos "po" (akurat padlo na metode yuzpe), a potem normalnie zaczelam brac tabletki, gdy dostalam miesiaczke.
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Dasza, jeśli nawet mała jest szansa na ciąże w tym wypadku a nie chcesz mieć dziecka jak na razie to dla świętego spokoju bym poszła po tą tabletkę 'po'.
Lidia Jasińska - "Flirtuchy"
Wiek: 23 Dołączyła: 06 Lut 2009 Posty: 370 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 16:00
Dasza napisał/a:
nie chodzilo mi zebyscie mi powiedzialy kiedy sie zsunela,raczej tylko o doradzenie czy isc po postinor.nigdy nie mialam takiej sytuacji i nigdy tego nie bralam wiec nie wiem jak to zadziala,szczegolnie ze przy najblizszym okresie chce wziac yasmin.zreszta jest niedziela wiec dopiero jutro moge isc po recepte.
akurat mialam identycznie, bralam tabletke 'po' tuz przed Yasminem i u mnie wszystko bylo ok. Zadnych plamien dodatkowych, zadnych zawrotów głowy, bólów brzucha itd. No, może troche bardziej senna byłam, ale to też można zwalic na okres sesji. Także działaj
idź dzisiaj do jakiejkolwiek przychodni do lekarza który będzie miał dyżur, czasami nawet panie w recepcji takie recepty wypisują.
Dasza [Usunięty]
Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009 16:15
hej bylam wlasnie u gin i dostalam recepte na escapelle i zazylam przed chwila,nie minelo nawet 48h.wczoraj wieczorem bylam a pogotowiu ale nie wypisali mi recepty, powiedzieli ze nie moga.zdziwilo mnie natomiast to ze lekarz powiedzial ze jak dostane normalnie okres w terminie i wezme Yasmin to nie bedzie dzialac w pierwszym miesiacu tyko przy nastepnym listku. Zawsze wydawalo mi sie ze dzialanie antykoncepcji zaczyna sie z pierwsza poprawnie wzieta czyli w 1 dniu krwawienia tabletka.A lekarz powiedzial ze jeszcze przez miesiac gumki .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum