Jak się dowiem to powiem.
I źle diagnoze postawiłem, jeśli efekt taki sam jest na IE to problem jest w Windowsie a nie w przeglądarce.
I wywal tego NODa i zainstaluj coś, gdzie będziesz mieć aktualne bazy wirusów.
wszystkie strony mi chodzą oprócz demotów.
Normalnie strona mi się ładuje, ale wyświetla się tylko czarne tło, nagłówek, w ogóle nie ma obrazków i nie ma. Na innej przeglądarce mi działają, na firefoxie nie. Jakieś pomysły?
_________________ Kiedy odejdę zostaniesz sam, sam jak ja gdy jeszcze byłam. A.Kobiec
Mam problem z laptopem. Włączam go wyskakuje mi napis LENOVO i dalej się nie uruchamia, na dole mam polecenie zeby wcisnac F2 lub F8 ale to nic nie daje, nadal czarny ekran z LENOVO, jedyne co pomaga to odłączenie kompa od zasilania i włączenie ponownie... I tak raz lub dwa..
Czasem z kolei przy włączaniu komp zapika ostrzegawczo i pojawi sie czarny ekran z białymi napisami... a tam m. in. FIXED DISK 0
Zdarza się ze komp włączy się bez zadnych problemow..
Nie wiem od czego to moze być a nie znam się kompletnie:(
wszystkie strony mi chodzą oprócz demotów.
Normalnie strona mi się ładuje, ale wyświetla się tylko czarne tło, nagłówek, w ogóle nie ma obrazków i nie ma. Na innej przeglądarce mi działają, na firefoxie nie. Jakieś pomysły?
pendrive pqi normalnie funkcjonuje na róznych kompach, a na laptopie kumpla, z Vistą wyskakuje, ze nie ma sterowników.
O co moze chodzić?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
O to, że to niedopracowana Vista najpewniej.
Trzeba ściągnąć i doinstalować, nie będzie krzyczał. Najwyraźniej Vista wykrywa inaczej ten pendrive niż inne systemy.
Albo po prostu ta Vista jest spieprzona, co wg mnie jest najbardziej prawdopodobne.
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum