Dobra a wiec po moich dzisiejszych przebojach opowiem wam do czego jestem zdolna
Zrobilam ladnie formata (w zwiazku z czym musialam wiele innych rzeczy zabezpieczyc i tak dalej )
i nadal nic, zalamalam sie totalnie z faktem ze przed swietami komputer bym musiala oddac na gwarancje , bylam zreszta zaskoczona faktem, ze owszem touch pad mogl sie zepsuc ale nie razem z myszką ktorej moj komputer nie wykrywal :/
dziwny zbieg okolicznosci, no wiec juz szykowalam kartony i gwarancje zeby go oddać
I nagle moj chlopak patrzy na przyciski na klawiaturze gdzie mam rozne opcje dodatkowe po wcisniecii dodatkowego przycisku
Klawisze te zawierają obrazki jedynie, a przypomnialo mi sie ze wczoraj rano gdy szukalam pewnej opcji wyprobowalam je wszystkie i od tego momentu nie mialam touch pada
Wiec sie sluchajcie okazalo, ze niechcąco

wlaczylam przycisk (o ktorym swoją drogą pojecia nie mialam ze takie cos robi bo mial tylko jakis dziwny obrazem z palcem

) i okazalo sie ze ten przycisk totalnie blokuje dzialalnosc touch pada, jako swojego rodzaju zabezpieczenie.
Myslalam ze z radosci umre, bo juz mialam wizje ze "naprawionego" laptopa dostane moze przed sylwestrem
A z myszką która nie dziala okazalo sie ze jest spierdzielona, bo na innym komputerze ją wyprobowano i tez nie dziala
bilans jest taki
podnioslam alarm jak nienormalna (coz zdarza sie nawet i MI

)
myszka nie dziala wiec zegnam sie i z nią...
Do tego mam świezy system , bez bledow i bardzo szybko chodzący
hmmmmm

no to wypijmy za moje zdolnosci