kilka dni temu moja mozilla przestała mnie automatycznie logować na fora itp,
nie wiem co sie mogło stac,
szukałam w ustawieniach, ale w sumie sie wszystko zgadza.
dodam, ze to samo dzialo sie na kompie stacjonarnym u mojego brata, ale wystarczylo zmienic opcje <cookie bodajże> i wszystko dziala.
gdzie szukac podpowiedzi?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
o! dołączę się do tematu , też mam z tym problem
zaznaczam żeby zapamiętano hasło , a pomimo tego za każdym razem muszę wpisywać hasło
(jedyne co mogę dodać , to , że stało się tak po któreś aktualizacji firefoxa )
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
haha, z tydzien szukalam odpowiedzi, jak wreszcie załozyłam temat to i rozwiązanie sie znalazło:
Cytat:
znalazlem odpowiedz
trzeba skasowac plik cookies.sqlite
jest w katalogu
C:\Documents and Settings\(nazwa uzytkownika)\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\
kasujesz odpalasz ff tworzy sie nowy i wszystko gra
u mnie pomogło
[ Dodano: Pon 30 Mar, 2009 09:27 ]
ale to jakis ogolny problem, bo sporo takich tematow jest w internecie.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Ciupakabra [Usunięty]
Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 10:50
A nie usunęło Ci haseł przy okazji? też mam z tym problem i właśnie nie wiem^^ Wszystko masz teraz tak jak powinno być? do wszystkich stron itd?
mam chrome rowniez, ale z firefoxem jakos tak sie zzyłam,
a opery nie znoszę, mierzi mnie bardzo, facet ma i zawsze narzekam na nią:)
Ciupakabra napisał/a:
A nie usunęło Ci haseł przy okazji? też mam z tym problem i właśnie nie wiem^^ Wszystko masz teraz tak jak powinno być? do wszystkich stron itd?
nic mi nie usunęło:)
a poza tym to pierwszy mój problem z ff od poczatku.
Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 22:34
Cytat:
Pf. Jakiś tam Firefox, lol.
Z Operą nie ma takich problemów :>
nienawidzę Opery. Drażni mnie, wszystkiego ma za dużo. Wiele niepotrzebnych pierdół, przez które dostaję oczopląsu
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
[ Dodano: Pon 30 Mar, 2009 22:29 ]
mam viste i nie moge znaleźć
a probowalas wpisac w systemową wyszukiwarke?
ps. zauwazylam, ze Opere polecają mi tylko faceci.
nie wiem z czym to sie wiąze.
foxy [Usunięty]
Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 22:46
Guzik napisał/a:
zauwazylam, ze Opere polecają mi tylko faceci.
dobra, żeby nie było, że sami faceci
Ja też mam Operę, od zawsze
Chwalę sobie możliwość założenia konta pocztowego, poza tym jakoś się przyzwyczaiłam do tej przeglądarki.
Cytat:
Drażni mnie, wszystkiego ma za dużo. Wiele niepotrzebnych pierdół, przez które dostaję oczopląsu
Trza sobie tak "poukładać wygląd", aby tego było jak najmniej. Ja specjalnie korzystam ze starszej wersji, bo ta nowa w ogóle mi się nie podoba, tak samo, jak gadu-gadu
jezeli chodzi o statystyki, to opera i ff mają wsrod moich znajomych remis,
ale opere tylko chłopaki mi polecają.
po prostu uswiadomilam to sobie po uwadze konrada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum