Hejka
Mam obecnie zainstalowany WomanLog w wersjii free - jest dość prosty, ale robi wykresy temperatury, wyznacza dni płodne (ale na zasadzie algorytmu, więc wiadomo, że z tego raczej nie będę korzystać tylko z temp), jest możliwość zaznaczania stosunków. Jest też wersja płatna (1,59Euro), która dodatkowo ma opcję zaznaczania śluzu i humoru i parę innych bajerów (mi akurat niepotrzebnych). Jednak nie specjalnie chcę tyle płacić... Wolałabym coś darmowego...
I tu pytanie. Czy znacie coś darmowego, co by było w miarę proste i przejrzyste, miałoby możliwość wpisywania temperatury (robiłoby wykresy), śluzu, stosunków i humoru? A jeśli nie darmowe to za 0,79Euro?
Ideałem by był Woman Calendar - używałam go kiedyś na PC i na smartfonie Treo z PalmOS i był na prawdę rewelacyjny. Lecz na iPhona cena 7,99Euro jest dla mnie nie do przyjęcia...
Aha, bawiłam się też iPeriod free, Free Menstrual Calendar, My Cycles, FemCal Lite (całkiem fajny, ale to jeszcze nie to) i niestety żaden nie spełnia moich wymagań (ten WomanLog jest im najbliższy)