W opcjach zaznaczylam zeby wykresy byly w stopniach Celciusza,
jak dopisuje nowe dane to widze w *C ale jak wejde przez link do wykresu to mam w farenhaitach
sprawdzalam ustawienia i jest opcja ze celcjusze...
hmmm podaj mi linka zobaczymy jak u mnie to widać, wiele dziewczyn ma z tym problemy, musze poszperać w programie bo teraz nie wiem jak się to zmieniało
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Szczerze mówiąc to nie wiem gdzie to zmienić... Ja też musze zmienić jak oglądam Twój wykres...
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
A czy takie skoki tempki sa normalne na poczatku? czy to po tabletkach jeszcze?
Na razie masz tylko 3 pomiary z początku cyklu. Poczekaj jeszcze trochę. Mi na początku jak kiedyś bawiłam się NPRem też dziwny wykres wychodził (ze skokami), ale owulację dało się wykryć (mimo skoków wykres był wyraźny) Tak więc na razie się nie martw, zobaczymy jak będzie wyglądał wykres z całego miesiąca.
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Asiek mogę Ci pomóc tyle co sama wiem. Te skoki mogą być po tabletkach a mogą być bez powodu. To normalne.
Możesz wogóle nie mieć owu. A jak będzie to niekoniecznie ok 15 dnia tylko później.
Ile brałaś tabsy i jakie cykle miałaś wcześniej?
no to dosyć sporo, nastaw się że płodność nie musi wrócić w pierwszym cyklu ale u sporej części kobiet tak się dzieje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum