Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Prolaktyna

Poprzedni temat «» Następny temat
Prolaktyna
Autor Wiadomość
marcia84 

Wysłany: Sro 28 Wrz, 2011 19:18 

Mam wyniki: 20,1 w 10dc. Norma do 25, z tym, że wynik 20-25 internetowe normy określają jako łagodna hiperprolaktynemia :? Poczytałam o tym troszkę i jedni lekarze uwazają, że taki wynik trzeba próbowac zbić farmakologicznie, a inni twierdzą, że z takim wynikiem można spokojnie "chodzić". Co wy na to? Macie jakies doświadczenia z tym tematem związane?

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
AMD  Kowalewska Renata  wcześniej  analny  kto placi  vigor  areozol  geje  Problemy po Yasmin  temperatura  wrocław  lady insert  tabletki trójfazowe  olsztyn  sindi  dni płodne po ciąży  neo-angin  klarin  enka  wyciekająca sperma  ciśnienie  surgam  novynette libido  "plamienia "  diaków  recepty  bilomax  podrobione  depresji  polpasiec  tabsy  ból sutków  do you really love  jagoda jaworska  kiedy okres po odstawieniu  lactowaginal  temperatury  przerwanie brania tabletek  defense  artresan  niedobór krzemu  espumisan  żyły  pominięta tabletka w drugim tygodniu  post xchange  ciąża tabletki  podbrzusze  yasmin tabletki  falvit  Azithromycin  visaxinum  dni cyklu  opuncja  Centella Asiatica  stediril  badania hormonalne  analiza wykresu  zmiana tabletek na nuvaring  obfity  leczenie partnera  colon c  zapłodnienie  diana  4571  ginekolog poznań  odsprzedam  yasmin'  grzybica  łyżeczkowanie macicy  test ciażowy  wodnisty śluz  polip  jezioro srebrne  dni niepłodne  idealny facet  nimesil  w łodzi  GARNIER SOFT ESSENTIALS  qlaira mercilon  detralex  vitapil  Ciążą po odstawieniu pigułek  z psem  czy mogę być w ciąży?  lista ginekologów  nuva  tabletki Juliette  leki interakcje  tabletka po a dziecko  novynette na yasminelle  gynefix  obfite krwawienie przy tabletkach  wegetarianizm  drospirenonum  clemastin  siemię  zsunieta prezerwatywa  przez ile jestem zabezpieczona  zmalał biust  dni plodne 
Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 13