heidhr, ja używam tego bo moja pani fryzjer mi w salonie poleciła i u mnie sprawdza się idealnie, włosy się mniej niszczą (a prostuję codziennie i zauważyłam różnicę), pięknie się świecą (jak się przesadzi, mogą wyglądać na tłuste, dlatego trzeba niewiele kosmetyku używać) i stają się takie "sypkie" że między palcami fajnie przelatują
Takie coś kosztuje niecałe 30 zł na allegro, jest bardzo wydajne! W salonie jakieś 50, jak nie lepiej...
No i polecam oczywiście świetny polski produkt (pewnie już ktoś nie raz o nim wspomniał na forum)
Ja posiadam jedynie mgiełkę, koszt to ok 7-8 zł za buteleczkę. Cała seria ma wysokie noty na wizażu. Pachnie pięknie. Jedyny minus-włosy się szybko przetłuszczają. Ale jak ktoś myje codziennie, albo prostuje okazyjnie, to jak najbardziej się opłaca
Dziewczyny, mam prostownicę Remington s1005. Zrobię nią loki? Coś tam próbuje, ale idzie ciężko, fakt, mam dłuugie włosy więc nie liczę na mega skręt, ale póki co wszystko to wygląda nijak. A może macie jakieś sprawdzone filmiki?
Groszek, a myślisz, że tą moją prostownicą da się zrobić loki? Nie jest ona za kwadratowa? i za gruba? ;> dostałam ją w prezencie i mam nadzieję, że się sprawdzi!
Finka, wg mnie kanciasty kształt nie przeszkadza. Ona i tak się nagrzeje z góry, więc ładnie wywinie wg mnie. Z szerokością to nie wiem, ale wygląda na max 5cm, więc też żaden problem. Będą większe loki. Masz długie włosy to próbuj.
Ja mam taką:
_________________ Dalej i dalej na paraboli czasu wznoszę się, aby za chwilę opaść na dno...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum