wiesz, czy zrobisz test, czy nie, sytuacji nie zmienisz, a mozesz miec mneij stresu, wiec nie wiem w czym problem
_________________ What would you do if you were not afraid?
waslak [Usunięty]
Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 16:51
witam.
mam takie pytanie. jako ze jestem zielony w tym temacie a moja dziewczyna sie martwi i to dosc mocno. od 2 miesiecy bierze regularnie tabletki (yasmin), nie pali , nie pije, nie brala zadnych innych lekow w tym czasie , i w po pierwszym miesiacu dostala normalnie okresu, a teraz juz nie dostaje 4 dzien i martwi sie coraz bardziej , czy moze to byc cos zwiazane z ciaza ?
Spokojnie, krwawienie nie musi byc na poczatku przerwy, u mnie np. zaczyna sie 4-5 dnia, poa tym dzien ten moze sie zmieniac. To zaden powod do nerwow.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
waslak [Usunięty]
Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 16:58
tak tez jej tlumacze (niby dorosla dziewczyna a ciezko wytlumaczyc ale rozumiem stres ), mi sie wlasnie wydaje ze organizm nie jest jescze przyzwyczajony do tabletek oi dlatego raz wczesniej raz pozniej jest okres , dzieki
Bestia [Usunięty]
Wysłany: Pon 03 Mar, 2008 20:46
ech ... dziewczyny - pomóżcie.
Byliśmy lekko na % i... ech nie zabespieczyliśmy sie ... wytrysk odbył się poza pochwą , nawet nie w jej okolicach ale powtórzyliśmy to po upływie nie więcej niż 20 min. myślicie że mogło coś tam zostac ? wiem ze plemnik ma krótka zywotnosc poza organizmem ale zawsze mogło soś zostac w kalaliku a przy podnieceniu z członka podczas stosunku tez ponoc wydobywa się jakis płyn... - to był środek cyklu....Joj zawsze byliśmy tacy ostrożni a tu ... chyba przezucę się na pigułki - jesli nie będzie za późno... mija miesiąc a ja czuję ból w piersiach , mam lekkie mdłości i wilczy apetyt - mam nadzieję że to tabletki (mam tarczycę i lekarz zmielił mi leki)...
Bestia, minal juz miesiac, z tego, co piszesz, takze smigaj do apteki i test da ci odpowiedz na to pytanie my tutaj wiele nie mozemy pomoc. i na przyszlosc zabezpieczajcie sie lepiej...
Bestia [Usunięty]
Wysłany: Wto 04 Mar, 2008 17:19
no na przyszłośc na pewno się zabezpieczymy - tym bardziej ze po pijaku zażądałam sobie natychmiastowego dostarczenia do domu. Jutro polece po test ... boję sie ale cóż i tak bym go kiedyś musiała użyc. Ale nie myślcie ze boję się samego testu nie, ja boję się wyniku....
Ostatnio zmieniony przez Mała Mi Wto 18 Mar, 2008 14:32, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum