Witam:) Jestem tu pierwszy raz i odrazu pisze z problemem a mianowicie pierwszą tabletkę z nowego opakowania miałam wziąść w piątek ale zapomniałam bo zasnęłam a wieczorem odbył się stosunek na początku bez prezerwatywy a pod koniec z... także wytrysk był do prezerwatywy. Niestety jednak tak jak pisałam zasnęłam i nie wzięłam pierwszej tabletki obudziłam się dopiero w sobote rano o o 9 i wzięłam zapomnianą tabletkę. Problem polega na tym, że nie pamiętam dokładnie o której wzięłam tabletkę z ostatniego opakowania przed 7 dniową przerwą. Jestem pewna, że nie wcześniej niż o 20:30. Jeśli wzięłam ją o tej godzinie to znaczy, że przekroczyłam 12 h możliwego spóźnienia o pół godziny, więc czy sądzicie, że mogło się coś stać? Wiem, że przy zapomnianej pierwszej tabletce stosunki z przed tygodnia mogą być zagrożone, ale tak się stresuje, żę wole usłyszeć opinie kogoś postronnego.
Dzisiaj od stosunku minął 10 dzień i zrobiłam bobo test. Wyszedł negatywny. Sądzicie, że test po 10 dniach jest wiarygodny? Pytam dlatego, ponieważ naczytałam się, że to tylko taki chwyt marketingowy, ale sama już nie wiem w co wierzyć bo na teście pisze, że można go wykonać 10 dni po stosunku. Jak sądzicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum