Mam taki problem. Biore tabletki antykoncepcyjne (harmonet) od roku. za kazdym razem dostaje recepte na 3 opakowania i dostaje od siebie z apteki odpis. ale w tym miesiacu zdazylo sie tak,ze nie moglam kupic u siebie tych tabletek a w zadnej innej aptece nie chcieli mi przyjac tej recepty. powinnam zaczac brac tabletki w sobote i nie wiem teraz czy moge zaczac brac od 3 tabletki , czy mozna przez jeden misiac nie brac, czy to nie zaszkodzi gospodarce hormonalnej? byc moze ktoras z was miala podobny problem, albo jest bardziej obeznana niz ja, prosze o jak najszybsza odp. i dziekuje z gory. Pozdrawiam
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 13:25
nie ma sensu zaczynać brać opakowania od 3 tabletki - przerwa jest przedłużona, seks w jej trakcie nie zabezpieczony. poczekaj do zwykłej miesiączki i wtedy zacznij brać. a takich tematów była kupa, wystarczyło poszukać, a nie pytać o osoby, które miały taki problem. problem u nich został już rozwiązany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum