Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedz±, sk±d siê bior± dzieci i wiedz±, co robiæ, by siê nie bra³y ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Og³oszenie 
Drodzy u¿ytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryz±!! Zachêcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Przeniesienie spermy palcami

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: asiek
Wto 30 Gru, 2008 00:48
Przeniesienie spermy palcami
Autor Wiadomo¶æ
chmurka
[Usuniêty]

Wys³any: Pi± 26 Gru, 2008 21:25 Przeniesienie spermy palcami

Hej Juz powoli dostaje do g³owy. :( W tym miesiacu nie kochalam sie ze swoim ch³opakiem a jedynie uprawia³am pettining. tez kapalismy sie razem. Ja mam oczywiscie teorie ze plemniki sa mutantami i moga wszytsko :) i troche sie martwie bo nie dostalam jeszcze okresu. Dzisiaj mam 33 dzien cyklu. Ale mam nieregularne miesiaczki, czasem 29 dni czasem 35. Martwie sie ze niewiem ch³opak przenios³ jakos sperme do mnie. Zawsze czytalam ze chlopak musialby miec cale rece umoczone w spermie zeby.... Nigdy mnie nie piesci³ po tym jak ja jego, ale czasami mam mysli ze zosta³ mu cos na rekach jak sie my³ albo co. Wczoraj (29 dzien cyklu) dla spokoju zrobi³am test ale nie z pierwszego moczu tylko tak w ciagu dnia. By³o napisane ze w dniu miesiaczki mozna robic o kazdej porze, tylko skoro mam nieregularne cykle nie wiem kiedy powinnam dostac miesiaczke i z tego powodu nie wiem czy wynik negatywny jest wynikiem prawdziwym. Mam jakies dziwne bole w podbrzuszu (nigdy tak nie maialam), boli mnie jajnik i mam twarde podbrzusze. Zauwazylam ze piersi mnie w ogole nie bola, a na okres zawsze mnie bolaly. Troche sie tym wszytskim martwie. Myslicie ze cos moglo sie stac? Prosze o rade :( (

Konrad 

Do³±czy³: 24 Lis 2007
Sk±d: Bydgoszcz
Ostrze¿eñ:
 1/3/6
Wys³any: Pi± 26 Gru, 2008 21:29 

Prawdopodobieñstwo na zaj¶cie bardzo ma³e.

chmurka
[Usuniêty]

Wys³any: Pi± 26 Gru, 2008 21:31 

dodam ze ostatnio bola mnie plecy w okolicach nerek a przeczytalam ostatnio ze to tez moze bolec od ciazy

Konrad 

Ostrze¿eñ:
 1/3/6
Wys³any: Pi± 26 Gru, 2008 21:31 

A krew z nosa Ci nie leci?

karolka 

Do³±czy³a: 15 Sty 2007
Sk±d: Przejd¼ do mapy
Wys³any: Pi± 26 Gru, 2008 21:36 

chmurka, we¼ siê za naukê biologii albo id¼ po rozum do g³owy, ewentualnie wstrzymaj siê ze wspó³¿yciem a¿ do osi±gniêcia odpowiedniej dojrza³o¶ci emocjonalnej.

Finka 

Do³±czy³a: 20 Sie 2007
Wys³any: Pi± 26 Gru, 2008 21:41 

chmurka, ból pleców w okolicy nerek, bóle podbrzusza mog± ¶wiadczyc np o zapaleniu jajnika.

poza tym naprawde trzeba by miec strasznego pecha ¿eby zaj¶c na skutek dostania siê do komórki jajowej jednego ocala³ego plemnika z procederu mycia r±k :roll:

stres te¿ wp³ywa na opó¼nienie okresu, wiec wyluzuj ;)

chmurka
[Usuniêty]

Wys³any: Pi± 26 Gru, 2008 21:50 

Tez tak sobie to tlumacze, ale bardzo zle sie czuje a fakt ze dzisiaj mija juz 33 dzien coraz bardziej mnie nakreca niestety :( (

Wampirek 

Do³±czy³a: 23 Sie 2006
Sk±d: Zielony kawa³ek Wielkopolski
Wys³any: Pi± 26 Gru, 2008 22:01 

to zrób test i tyle

Finka 

Do³±czy³a: 20 Sie 2007
Wys³any: Pi± 26 Gru, 2008 22:02 

chmurka, ¼le siê czujesz bo sie wkrêcasz ;>
na wszelkie objawy ci±¿y jest za wcze¶nie, zreszt± o czym my tu mówimy ... :roll:

przestañ, uspokój siê i mo¿e pomy¶l o jakiej¶ metodzie antykoncepcyjnej?

zapewniam Ciê, ¿e na strachu w tym wypadku siê skoñczy ;)

chmurka
[Usuniêty]

Wys³any: Pi± 26 Gru, 2008 22:04 

Mysle mysle, nawet zapisana juz jestem, ale prze³o¿y³ wizyte o miesiac bo ma L4 :( i tak sobie wkrecam teraz :(

[ Dodano: Pi± 26 Gru, 2008 23:44 ]
Poza tym non stop mi sie odbija i mam zgage, a kolezanka która jest w ci±¿y mówi³a ze mia³a takie pocz±tki :(

foxy
[Usuniêty]

Wys³any: Sob 27 Gru, 2008 01:25 

chmurka napisa³/a:
kolezanka która jest w ci±¿y mówi³a ze mia³a takie pocz±tki

tata, a marcin powiedzial...

chmurka, sluchaj kolezanek, a daleko dojdziesz ;)

Konrad 

Ostrze¿eñ:
 1/3/6
Wys³any: Sob 27 Gru, 2008 01:36 

chmurka napisa³/a:
Poza tym non stop mi sie odbija i mam zgage

£yka³a¶ te spermê czy jak?
Jak Ci zacznie krew z nosa lecieæ, to wtedy jest znak, ¿e jeste¶ w ci±¿y!

chmurka
[Usuniêty]

Wys³any: Sob 27 Gru, 2008 09:32 

Hahahha dzieki, zapamietam :)
Sorry za ta moja schize, wiem ze jest straszna, ale jest :(
Dzisiaj juz dzien 34 i ciagle nic :(

freyah 

Do³±czy³a: 05 Lut 2008
Sk±d: W±growiec
Wys³any: Sob 27 Gru, 2008 11:54 

chmurka, ja zanim zaczê³am braæ tabsy mia³am cykle od 22 do 50 dni, tak¿e wyluzuj ;) Bo na serio sobie tylko wkrêcasz tak jak dziewczyny pisz±. Najlepiej dla pewno¶ci test zrobiæ i ju¿. Ja te¿ siê ba³am, ¿e w ci±¿y jestem, bo po 5-6 tyg jak zaczê³am siê kochaæ z facetem ju¿ bez gumki tylko na pigu³kach to wymiotowa³am bite 3 dni pod rz±d rano zaraz po herbacie. Test zrobi³am- nic. A potem siê okaza³o, ¿e woda by³a ska¿ona :lol:

A jak siê stresujesz to te¿ Ci siê okres opó¼nia. A zgaga mo¿e byæ po ¶wi±tecznym ob¿arstwie ;)

Hanca 

Do³±czy³a: 23 Kwi 2005
Wys³any: Sob 27 Gru, 2008 13:18 

A tak w ogóle to okres co 29-35 dni jest w miarê regularny, wiesz? Rzadko która kobieta ma cykle dok³adnie co 29-30 dni, nie mówi±c juz o regularno¶ci co do dnia. Organizm kobiety to nie zegarek. Poza tym taka d³ugo¶æ cykli ¶wiadczy o tym, ¿e wszystko jest ok. Co innego gdyby Ci siê zdarza³y cykle np 20 dniowe. Poczytaj trochê o fizjologii, a dowiesz siê, ¿e 2-3 dni ró¿nicy mog± wynikn±æ ze skrócenia lub wyd³uzenia fazy lutealnej, a kolejne 2-3 z przesuni±cia owulacji (w zasadzie bez ¿adnych podstaw). To wszystko mo¿e siê z³o¿yæ na wahania d³ugo¶ci cylki. Do tego dochodza czynniki chorobowe, stres, podró¿e itp., które moga skracaæ lub wyd³u¿ac cykl.

Dlatego uwa¿am, ze na razie okres wcale Ci siê nie spó¼nia i niepotrzebnie panikujesz. Gdy minie 36 dzieñ zrób test, chocia¿ i tak pewnie wyjdzie nagatywny.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wied¼maty Kocio³ek | dzikOñ | Bydgoszcz