Wiek: 23 Dołączyła: 13 Lis 2005 Posty: 246 Skąd: warszawa
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 15:59
No to...postanowiliśmy,ze odstawiamy hormony. Byłam dziś u gina-zresztą teraz już jestem pewna,że chcę go zmienić- dostałam receptę na duphaston i zobaczymy. Mówiłam mu,że za około 10msc planuję zacząć starania o Bejbika i wiecie, co? Nic mi nie powiedział... Miałam nadzieję,że w związku z moim PCO i Hashimoto da mi jakieś informalcje, podbuduje czy coś, a on tylko wypisał skierowanie, receptę i tyle... Powiedziałam mu,że na NR bardzo krawie w czasie stosunku to ten,ze widocznie tak reaguje... W ogóle się w to wszystko nie zagłębiał. Trochę kicha... Ale jakoś teraz bardziej optymistycznie sama na to patrze- nawet bez potwierdzeń od lekarza. Chcemy mieć dziecko i na pewno Nam się uda!
Wiek: 23 Dołączyła: 06 Lut 2009 Posty: 362 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 16:20
gorgusia, ja Ci mogę polecić rewelacyjną endokrynolog z Warszawy. Kobieta jest nieziemska, obeznana, szeroko patrzy na sprawę... bada piersi, mierzy ciśnienie. po prostu cud miód! najlepszy lekarz pod słońcem IMHO. Gdybym mogla leczyłabym u niej wszystko. A leczę PCO, Hashimoto i inne takie...
Zresztą wpisz sobie w google i poczytaj na znanymlekarzu - doktor Paulina Godlewska.
Dodam, że zanim do niej trafiłam miałam ostateczne zwątpienie w lekarzy. A ginekologów omijam szerokim łukiem, jeśli chodzi o sprawy inne niż infekcja, zrobienie cytologii czy wypisanie recepty.
Wiek: 23 Dołączyła: 13 Lis 2005 Posty: 246 Skąd: warszawa
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 16:24
Endokrynologa doskonałego już mam szukam tylko ginekologa- chociaż w moim przypadku pewnie lepiej szukać ginekologa-endokrynologa. Zadbam o siebie odpowiednio i będzie ok...musi być. Wzruszam się brzuszkami...
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 19:13
Czy ostatni zabezpieczony dzień to ten, w którym wzięłam ostatnią tabletkę?
Muszę odstawić Yaz 24+4 bo dziś dostałam wyniki badań i .... Seks był dziś. Właśnie wzięłam 9 tabletkę z opakowania. Czy jutro mogę nie wziąć kolejnej by antykoncepcja była zachowana, czy muszę dobrać do 16-tej?
[ Dodano: Czw 09 Wrz, 2010 22:25 ]
Proszę o odpowiedz, bo ja już jestem zagubiona w tym wszystkim.
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010 18:03
Czy jeśli odstawię ten cholerny YAZ przy 14 tej tabletce z 24 to będą jakieś strasznie konsekwencje?... Nie mam siły czekać do końca opakowania..
Cykl rozreguluje mi się na dobre ?
Na ulotce jest napisane, że można odstawić w dowolnym momencie
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010 18:12
Wiem,ale chciałam się dopytać co z tym cyklem. Czy któraś z Was odstawiała może w połowie opakowania? w ulotce o skutkach takiego odstawienia ani widu ani słychu..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum