Hej dziewczyny
Ostatnio zauważyłam, że termin okresu przy braniu tabletek przesunął mi się o jeden dzień... Myślałam, że to chwilowe ale kolejny miesiąc i sytuacja się powtarza... Biorę tabletki antykoncepcyjne od ok 10 miesięcy i wydaje mi się to dość dziwne. Miała któraś z was podobną sytuację?
to jest normalne ostatnio przytrafilo sie to mojej kolezance. jeden dzien na pewno nie robi zadnej roznicy, nie zawsze musi byc idealnie jak w zegarku
_________________ "Słodkie życie słono kosztuje . . ."
Paulusia [Usunięty]
Wysłany: Nie 09 Maj, 2010 23:23
Dzięki za uspokojenie. Ostanio na wizycie u gina pytałam o to tyle tylko, że przytrafiło mi sie to wtedy tylko jeden raz i mówił, ze tak czasami może być... Chociaż 2 razy z rzędu wydało mi się dziwne
Wysłany: Pon 10 Maj, 2010 10:11
Paulusia, organizm to nie szwajcarski zegarek i nawet biorąc tabletki, może się zdarzyć, że termin krwawienia ulegnie zmianie.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
hebsana [Usunięty]
Wysłany: Pią 14 Maj, 2010 09:16
a weź napisz do lekarzy na doz.pl...ja w razie wątpliwości tak robię, to co prawda jest apteka, ale oni porady też prowadzą. A w ogóle u nich tabsy teraz najtaniej z tego, co się orientuję, to znaczy nie znalazłam lepszych cen póki co.
Cierpienie... Kiedy cierpisz tak na prawdę walczysz o szczęście...
hebsana [Usunięty]
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010 13:01
no sory, ale niedawno tam trafiłam i podoba mi się z różnych względów...to co mam nie pisać;), a tu mi tematycznie pasowało, to pisałam, bo latałam sobie po rożnych wątkach u was... i w ogóle...
ale już nie będę, bo i tak mi sie zwolnienie kończy i czas do roboty sie brać. Koniec lenistwa z lapkiem na kolankach....pod kocykiem...dobra. spadam.
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010 13:03
hebsana napisał/a:
to co mam nie pisać;),
Napisać można, raz góra dwa razy, ale nie we wszystkich tematach, w których się wypowiadasz. Bez przesady...
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
cześć, nie chcę nowego wątku tworzyć, oczywiście mam pytanie
Biorę sobie tabletki anty Cilest, i krwawienie ma wystąpić akurat na czas Woodstocku. Czy mogę wziąć tabletki z następnego opakowania, aby opóźnić okres? czy takie taktyki są niedozwolone.
Czytałam, że niby można, ale wątek był nie o tych tabletkach, dlatego wolę się upewnić.
dobierz sobie ile pigułek chcesz, możesz nawet całe opakowanie (wziąć 2 pod rząd, bez przerwy). Później zrób przerwę normalnie i najlepiej zacznij inne opakowanie, żebyś nie pomyliła ile tabletek masz wziąć. Do pełnego zabezpieczenia jest potrzebne 14/16 tabletek (różnie wg różnych źródeł).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum