U nas w pokoju było zawsze 23st, a teraz grzejniki zakręciliśmy, jest 21st i Diana szczęśliwa hasa na boso w krótkim rękawku po mieszkaniu.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
enka, nie kupiłam. Wspomagaliśmy się wilgotnymi ręcznikami rozwieszonymi na łóżeczku, a na noc całkowicie zakręcaliśmy kurki. A teraz już nie grzejemy więc darowałam sobie
Mówisz o Kerfurze? A w Kerfurze ekspres też są?
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
enka, a ja myślałam że w kerfurze Łojaaa, ale mi się pomerdało.
Muszę znaleźć w takim razie niedaleko siebie Kaufland
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum