Wysłany: Sro 10 Sie, 2011 18:30
Marecka, idź do lekarza i wyjaśnij sprawę z upławami.
A jeśli chodzi o śluz to nie masz się czym martwić. Po pierwsze śluz szyjkowy może pojawiać się tuż po okresie co po prostu wskazuje na dni płodne. Przecież żaden cykl nie jest identyczny i raz śluz może się zjawić wcześniej raz później. Z moich obserwacji wynika, że zdarzają się cykle w których można zaobserwować dużo różnego rodzaju śluzu albo mogą być one suche i jedynie można wychwycić śluz najbardziej płodny.
Wysłany: Sro 10 Sie, 2011 19:01
marecka napisał/a:
palmal, takiej odpowiedzi potrzebowalam, dzieki
spoczko, jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to pisz, może uda mi się tobie pomóc.
A czy używasz wkładek? Bo może podobnie jak Marta? I przez to wydzielać się ciemniejszy śluz?
Wysłany: Sro 10 Sie, 2011 19:40
marecka napisał/a:
palmal, uzywam i to dosc czesto...
może to jest wynikiem dziwnego śluzu? Jeśli one są zapachowe to one też mogą wpływać na zapach śluzu. Ja też ich kiedyś często używałam przed tym jak zaczęłam interesować się NPR, miałam również cały czas brudny dziwny śluz, odkąd zaprzestałam ich używania problem sam się rozwiązał. Moje wydzieliny są jak najbardziej normalne i zdrowe
Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 18:32
marecka napisał/a:
palmal, ale szlag mnie trafia jak pomysle ze mam zyc bez.... sprobuje tydzien wytrzymac i sie oswoic. zapachowych nie uzywam.
rozumiem ciebie bardzo dobrze, też miałam trudności z przyzwyczajeniem się do ich braku. A później zaczął wydzielać się normalny śluz: w mniejszej ilości, ładnej barwie i "zdrowym" ,delikatnym zapachu - i się przyzwyczaiłam.
Wiek: 18 Dołączyła: 23 Maj 2011 Posty: 232 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sob 13 Sie, 2011 14:02
jak na razie nie jest źle, daję radę i trzymam się w postanowieniu, minimalną różnicę czuć, z dnia na dzień jest coraz lepiej ale z tamponów całkiem ciężko mi będzie zrezygnować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum