m-s, mnie gotowe pudry z pędzlem do siebie nie przekonały, ale białe, transparentne pudry są na prawdę fajne. Nie bielą, a fajnie matowią i nie tworzą efektu maski Polecam te z Biochemii Urody http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-powders.html o tu są, taniocha i na długo starczają. W pełni naturalne, więc kolejny plus. Jak ktoś ma problemy ze świeceniem się to polecam
S., w pełni naturalna, tania, niezapychająca i świetnie absorbująca sebum jest też skrobia ziemniaczana Piszę serio, bywało że używałam w lecie jako puder matujący (nakładana odrobina pędzlem kabuki), biała nie byłam
S., w pełni naturalna, tania, niezapychająca i świetnie absorbująca sebum jest też skrobia ziemniaczana Piszę serio, bywało że używałam w lecie jako puder matujący (nakładana odrobina pędzlem kabuki), biała nie byłam
zgadzam sie!
pudru nie uzywam, lubie glow, a na szczescie twarz mi sie nie przetluszcza za bardzo, ale jesli zdarzy mi sie (wczesniej pudrowalam powieke albo gdy malowalam bratowa) to tylko skrobia/maka ziemniaczana aktualnie nie widze sensu w kupowaniu czegos innego
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum