_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Ja mialam tylko z perfumami i srodkami do czyszczenia - jakosc byla niefajna w stosunku do ceny. No i mnie odstrasza fakt ze FM to kurna prawie jak sekta - tak naprawde nie o kosmetyki sie rozchodzi
Ja mialam tylko z perfumami i srodkami do czyszczenia - jakosc byla niefajna w stosunku do ceny
Hmm ciekawe bo ja z perfumami mam bardzo dobre doswiadczenie. W grudniu dostalam od taty dwa flakony, jakosc w stosunku do ceny; no cena jest smieszna za nie, okolo 25 zlotych a na ciuchach czuje je jeszcze do nastepnego prania i bardzo dlugo pachne. Mimo ze za FM za bardzo nie przepadam to zastanawiam sie nad pudrem, moja mama miala jakas probke i mowila ze na wieczor nalozyla i rano sie obudzila i wygladala jak nowo narodzona i tak swiez Ale nie wiem czy nie przesadzala
I w FM oczywiscie chodzi o zarabianie pieniedzy za pomoca kosmetykow i innych pierdol Troche na calym swiecie tak jest
Nie wiem czy zamawiac, ja w Avonie lubilam zamawiac pierdoly rozne, teraz mam katalogi fmu i tez fajne rzeczy sie znajda. W Niemczech Avonu nie ma i katalogow tez nie moge czytac
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
W Niemczech Avonu nie ma i katalogow tez nie moge czytac
Jak nie ma, jak jest?
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Juliette napisał/a:
W Niemczech Avonu nie ma i katalogow tez nie moge czytac
Jak nie ma, jak jest?
No widzisz, bo nigdzie w zadnym srodowisku nie widzialam ani na studiach ani tak, ludzi z katalogami ani reklam, dlatego myslalam ze ni ma.
Ale rzeczywiscie widze na necie, ze jest
Ja cały czas jestem przy Creme Puff z Max Factora. Klasyk Nawet nie wiem ile to już opakowań zużyłam. Cały czas pasuje mi kolor 41, jest idealny pod moją cerę. No i wcale nie jest taki drogi, bo w zwykłym kosmetycznym kupuję go za + - 25 zł. Ma super konsystencję, bardzo fajnie matuje i długo się trzyma.
Klasyk, oj tak, całkiem fajny, ale ma dwie wady:
- zapach
- kolory.
Nie wiem, dlaczego nie są dostosowane do rzeczywistości, najjaśniejszy odcień jest nadal cholernie ciemny, za ciemny dla wielu cer, w tym dla mojej, a ja nie używam najjaśniejszych podkładów.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 21:05
Justyce napisał/a:
- zapach
A mi się podoba
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Smashbox High Definition Dual Finish
Jest cudowny! Przez cały dzień (8:30-19:30) mi się pysk nie świeci, a dotąd wyglądało to tak, że robiłam makijaż, wychodziłam z domu i po dotarciu na miejsce (30-40 minut zazwyczaj) już się świeciłam. No i się nie utlenia jak kolorowe pudry, więc nie ma problemu z dobraniem odcienia, co dla mnie praktycznie zawsze jest problemem.
Co do tego efektu rozświetlenia albo miksu to nie wiem, na razie próbowałam mat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum