Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Puder

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vivien
Czw 05 Sie, 2010 08:51
Puder
Autor Wiadomość
Juliette 

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 08:49 Puder...

Tak naprawde uzywam pudrow od kilku lat ale jeszcze nigdy nie trafilam na jakis naprawde bardzo dobry i w miare tani .. Nie moge trafic na puder np fluidowy ktory by sie idealnie rozprowadzal i przy tym wygladal na skorze w miare naturalnie tak,zeby byl prawie niewidoczny ale nadawal lepszy koloryt, oczywiscie naturalny kolor,nie zaden karmel ani opalony
:lol:
Wiec chcialam sie was poradzic..moze macie cos naprawde dobrego,cos co wyglada dosc naturalnie na skorze ,zebym nie wygladala jak wypudrowana lafiryndka...
Czekam na propozycje ,moze macie cos z czego jestescie zadowolone :D
Oczywiscie jesli uzywacie pudru.. Ja raczje musze,mam blada cere, since pod oczami , pieguski, i zawsze wole sobie wyrownac troszeczke..
Dziewczyny, kobiety ! Do boju z propozycjami

moni 

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 09:03 

Juliette, ja lubie jedwabisty podklad rozswietlajacy, bezzapachowy AA Oceanic.Jeszcze lubie sypki puder Inglot.Polecam:)

Juliette 

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 09:08 

Moni a ile kosztuje ten AA oceanic.Bo jade do sklepu i zdam sie na jakies opinie bo mi sie juz pomysl na puder skonczyly. Ten podklad jest chociaz lekko kryjacy ???

Juliette 

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 09:09 

i czy ma jakas game kolorow ...

rholna 

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 09:16 

Ja ostatnio strasznie jestem zadowolona z Perfect Complexion vipery - przy czym jest on bardziej kremowy niż płynny, ale efekt jest super - baardzo naturalny, mimo, że calkiem dobrze kryje, a właściwie wyrównuje koloryt na tyle, że nawet takie średnie niedoskonałości nie rzucają sie w oczy, ładnie pachnie, no i mocno nawilża... a kosztuje k. 10 zł...

CHLEBA I PRACY DLA WSZYSTKICH!!! SALAMI DLA WYBRANYCH!!!

Didoczek 

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 16:02 

ja jestem zadowolona z rimmela - tego najtanszego,ale np dla dojrzaej cery nie jest zbyt dobry

ale najvardzij lubie Max Factora taki z gwiazdka na opakowaniu-bardzo landie laczy sie ze skóra

nie kocha sie za coś lecz pomimo

Kitsune
[Usunięty]

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 16:05 

Mejbelin Nju Jork Drim Mus - cudo! supre konsystencja, ładnie kryje, pachnie, świetnie sie rozsmarowuje. Minusy - niewygodne opakowanie cena około 25 zeta, moim zdaniem warto. Acha i ładne kolory.

I żadnego uczulenia!

Wiedźma 

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 16:55 

Colorstay make-up Revlona, super kolory naturalne no i nie brudzi ubrań - więc jak klade coś białego to w sam raz, z tańszych Paloma Color coś koło 10 zł, no i ten co Kitsune podawała , ponoć dobry wg moich kolezanek ale jeszcze nie wypróbowałam

gles
[Usunięty]

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 17:41 

polecam podklad Golden Rose, bardzo fajnie sie rozprowadza, nie zostawia 'slimaczkow', w przeciwienstwie do nawilzajacego pudru w kremie Ireny Eris, a fuj! Chwale sobie rowniez podklad firmy Lirene (niby z Ireny Eris, ale o niebo lepszy).
Co do pudrow w kamieniu, od wiekow uzywam dobrej starej firmy Constance Carroll dziesiatka i jestem zadowolona 8)

Wiedźma 

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 18:15 

gles napisał/a:
od wiekow uzywam dobrej starej firmy Constance Carroll dziesiatka i jestem zadowolona 8)

heheheh a ja 11 uzywam i tez jestem bardzo zadowolona :D

kasiulla 

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 20:10 

ja w ogóle, żadnych pudrów i podkładów. Ale mam jeden taki zielony z serii "dwudziestka". Jakoś nie lubię mieć nic na ryjku :) A poza tym współczułabym chłopakowi memu gdyby musiał pocalować tapetę zamiast mnie, fee.. :P

Juliette 

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 20:18 

gles napisał/a:
Chwale sobie rowniez podklad firmy Lirene (niby z Ireny Eris, ale o niebo lepszy).

Niestety przed wyjsciem na zakupy nie przeczytalam waszych wszystkich wypowiedzi i poszlam sobie w ciemno jedynie z propozycją AA OCEANIC rozswietlajacego.
Wchodze do rosmana od razu tester tego pudru..
I mysle..eeee. za duzo zlotych drobinek , chyba ze tam swiatlo takie silne ze sie odbijaly tak mocno nie wiem..

Ide do kolejnych stoisk i patrze rimmel..te sprawy..
i mowie kurde 25 zl za fluid a nie wiem nawet czy dobry ----szkoda ze wczesniej postu nie napisalam bym wiedziala.

ALE... podchodze do zwyklych seryjnych kosmetykow
biore Lirene naturalny kolor za 10 zl i stwierdzam ze ide na całość. Probke zobaczylam - nawet niezle.
I wiecie co wam powiem......

Zadowolona nawet jestem.
Puder Lirene wygral...

Również wygrała gles ktora wytypowala co tez akurat kupie .
Brawoooo. Dziekuje za udzial.Ale nastepnym razem wyprobuje kolejne ! I wtedy zrobie ranking na najlepszy puder ktory mi poleciliscie :lol: :lol: :lol:

A tak naprawde...To w tym rossmanie dziwnie...
Dzial z perfumami jest. A nie ma ŻADNEJ- ANI JEDNEJ mgiełki do ciała.
Pytam sie- kiedy beda - a ona mowi ze nie wie bo dopiero na wiosne i lato przychodza. Mowie..k.. wiosna juz jest..gdzie sa mgielki co ciala !!!!
W innym sklepie znalazlam jedna. i co- zapach zielonej herbaty , jakbym się jakas w domu oblala i smierdziala przy tym...

No nic. Wiosna wiosna . A mgielek ni ma.Ale jest puder ..i róz. i jest juz dobrze
:lol:

gles
[Usunięty]

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 20:34 

mgielki sa u mnie, byla nowa dostawa.
jupii, nareszcie cos wygralam :P

marta
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 14:30 

Meybelline fresh mate-doskonały matujacy,odswieżający.Puder w kulkach Avon-rozświetlajacy.

asiek 

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 14:37 

obecnie puder w kamieniu, MAXFACTOR Creme Puff nr 41, wybrany przez moja mame jako prezent pod choinke i sie super :D

Odpowiedz do tematu