Tissues1990, chlopczyku, przyszedles na forum ledwo dzis, i juz myslisz ze jestes najmadrzejszy?? pewnie jeszcze w zyciu zadnej nie miales to sie wypowiadasz.
a sory, jakas ci w tylek dala i lubi, no to fajnie, idz do niej niech ci ulzy a nie oceniaj osoby ktorych nie znasz.
Tissues1990, chlopczyku, przyszedles na forum ledwo dzis, i juz myslisz ze jestes najmadrzejszy?? pewnie jeszcze w zyciu zadnej nie miales to sie wypowiadasz.
a sory, jakas ci w tylek dala i lubi, no to fajnie, idz do niej niech ci ulzy a nie oceniaj osoby ktorych nie znasz.
Chwilka, chwilka! W tyłek Cię coś ugryzło, czy co? Ja się tylko zapytałem czy FAJNIE TAK JEST. A co, mądry dopiero jestem jak będę mieć 2k postów nabitych? Nie, wcale ich nie muszę mieć. Życie to nie forum moja droga . I kogo ja tu oceniam niby? I kto tu jest "dziewczynką, dziewczynką" ? Trzymaj poziom, a nie zachowujesz się jak dziecko.
A co, mądry dopiero jestem jak będę mieć 2k postów nabitych?
Niekoniecznie. Niektórzy potrafią się mądrze i taktownie wypowiadać już od pierwszego postu. A niektórzy uczą się nieco dłużej.
Twoje pytanie było w oczywisty sposób nietaktowne i - jakkolwiek Patka zareagowała nazbyt emocjonalnie - fajnie by było, gdybyś to zrozumiał. Tyle.
_________________ "Kaznodziejów omijam z daleka, choć w kościołach oglądam obrazy.
Cenię talent i mądrość człowieka i nie ufam facetom bez skazy"
a ja myślę, że Tissues nie miał nic złego na myśli, jakkolwiek rzeczywiście mogło to zabrzmieć co najmniej dwuznacznie. ale temat nie tym
_________________ i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz
Tissues1990 [Usunięty]
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 19:18
Mała Mi napisał/a:
Tissues1990 napisał/a:
A co, mądry dopiero jestem jak będę mieć 2k postów nabitych?
Niekoniecznie. Niektórzy potrafią się mądrze i taktownie wypowiadać już od pierwszego postu. A niektórzy uczą się nieco dłużej.
Twoje pytanie było w oczywisty sposób nietaktowne i - jakkolwiek Patka zareagowała nazbyt emocjonalnie - fajnie by było, gdybyś to zrozumiał. Tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum