Podepnę się bo też mam bazgroły do odczytania. Co tu jest napisane?
Wyżej wiem że luteina, bo zawsze mi ją wypisuje, ale co to jest to niżej. Wiem że to jest coś na skurcze macicy- twardnienie brzucha, o którym go poinformowałam, no i nabazgrał mi to, żebym brała to 3x1. Ale co to za nazwa?
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Luteina 0,05 tabl vag No 90
S. nie wiem 3 razy dopochwowo?
Diprophyllinum op. 1
3x1 tabl
Tak, dopochwowo. Eirean jesteś mistrzem w odczytywaniu bazgrołów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum