dziewczyny a ile najwiecej opakowan chce Wam wypisac recepte Wasz gin? u nas w przychodni facet nie wypisze wiecej niz na 2 a jak ma wypisac dwa to tez z wielkim bolem.. nie wiem czemu tak skoro jak sie przychodzi po recepte to nie bada ani nic tylko bez zadnego ale wypisuje.. niby powiedzial ze nie wolno mu wiecej niz dwa wypisac.. ale po raz pierwszy slysze takie cos..inni wypisuje nawet po 6 opakowan..ehh.. trzeba w koncu jakas dobra przychodnie ginekologiczna wylookac..
ja zawsze dostaje na 2,ale jak pooprosze to nie ma problemu na wiecej
Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 13:12
ogolnie niech zmienia wreszcie to prawo i ekipe rzadzaca, bo moim zdaniem wszystkie leki antykoncepcyjne powinny byc refundowane, kto to widzial zeby placic co miesiac 45 czy 70 zeta za jakies tabsy czy plastry? niektorzy przewlekle chorzy tyle nie wydaja ww miesiacu na leki..
sweet_girl [Usunięty]
Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 13:41
za pierwszym razm dostałam na 3,pozniej chyba na 4 ,ale jak wypisuje pielegniarka to daje najwyzej na3 opakowania chciała mi dac tylko na dwa,ale ładnie poprosiłam bo kurcze nie chce mi sie tak czesto chodzic tymbardziej ,ze czesto koliduje to ze szkoła itp...
A ja dostaję na tyle ile chcę zwykle, max na 6, zwykle biore po 3-4. I chodze publicznie, ale przychodnia jest świetna jak i cała poradnia K No i pani doktor nie robi problemów, sama proponuje recepte na kilka opakowań
Dirty [Usunięty]
Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 14:03
ehhh Wy to macie dobrze nie ma co.. ja jak musze isc do tego gina to juz mnie skreca kurde z nerwow.. grrr.. ostatnio najechal na moja psiapsiole ze nie mozna brac dwoch opakowan tabsow pod rzad bo sie to zle na jej zdrowiu i dzialaniu tabsow odbije buahahaha.. jest po prostu FENOMENALNY
sweet_girl [Usunięty]
Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 14:09
Dirty a moze Ty lepiej zmien tego gina co??
Dirty [Usunięty]
Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 14:12
wiesz mieszkam na takim zadupiu gdzie jest tylko on.. i teraz szukam jakiejsc dobrej przychodni najlepiej studenckiej gdzie maja dobrego gina, ale jak na razie bezskutecznie
u mnie mozna maksymalnie 2 opakowania dostac na recepcie , nie wiem czemu, wiem ze sie kiedys pytalam i cos tam mi odpowiedzieli niby sensowanego ale nie pamietam.
jak chodzilam prywatnie dostawalam 6 od razu...ale nie wiem czy to takie dobre bylo z punktu widzenia medycznego w sensie takim, ze rzadszy kontakt z ginekologiem i tak dalej. Mi sie bardziej ta forma podoba .
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
sweet_girl [Usunięty]
Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 15:21
Juliette napisał/a:
u mnie mozna maksymalnie 2 opakowania dostac na recepcie , nie wiem czemu, wiem ze sie kiedys pytalam i cos tam mi odpowiedzieli niby sensowanego ale nie pamietam.
ale nie wiem czy to takie dobre bylo z punktu widzenia medycznego w sensie takim, ze rzadszy kontakt z ginekologiem i tak dalej. Mi sie bardziej ta forma podoba
wiadomo z punktu medycznego to pewnie nie było dobre,ale jednak wygodne jak dla mnie:)Bo jak chodzi sie prywatnie to np,u mnie cięzko byłoby znalezc czas zeby tak biegac sobie co chwile do gina.
Chodzić można i co miesiąc, tylko po co? Jak lekarz daje receptę tylko na 2-3 op. ale przy następnej wizycie cię bada, to wtedy jest sens, bo jesteś pod stała kontrolą. ale najczęściej po prostu przychodzisz, on pyta i jak tam? Ty mówisz, że wszystko ok, on mach-mach, recepte do rąk i koniec. Tylko czas i jego i mój się traci.
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
wlasnie gdyby chociaz z tego przychodzenia os bylo a tu dupa.. mam kumpele w aptece i czasem daje mi bez recepty a pozniej sama to zalatwia albo donosze jej recepte a ona juz kombinuje:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum