A mnie się wydaje, że o wszystkim; bez ograniczeń (nie ważne też jak długo). ale reklama jest tak idiotyczna, że to w ogóle przerasta wszelkie pojęcie.
- What do you do when Valentines Day falls on game day? – pyta Puma i wszystkim fanom futbolu proponuje wysłanie specjalnej e-kartki walentynkowej. Kartki nietypowej, bo zawierającej spersonalizowane wideo z grupą kibiców śpiewających “Truly Madly Deeply” Savage Garden (ten utwór wybrali Anglicy) lub “Ti Amo” Umberto Tozziego (tutaj brylują oczywiście Włosi).
Dowód miłości można przesłać mailem lub opublikować na facebookowym profilu ukochanej (oczekując w zamian typowego niedzielnego wieczoru z wybraną ligą).
Serwis Puma Hardchorus, który jest elementem kampanii “Love=Football”.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Ostatnio zmieniony przez Guzik Czw 08 Kwi, 2010 06:38, w całości zmieniany 1 raz
Najnowsza reklama Intermarche, including Champs Elysees... Dramat Nie mogę tego słuchać. W ciągu 6 latnauki francuskiego słyszałam tę piosenkę jakieś milion razy za dużo,i teraz jak zaatakowała mnie w radiu myślałam, że mnie szlag trafi
Wysłany: Pon 28 Mar, 2011 22:05
:)
najlepsze są reklamy TP Serca i rozumu
_________________ _________________________________________
"poprowadź mnie po drogach wyobraźni... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum