Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Remont łazienki

Poprzedni temat «» Następny temat
Remont łazienki
Autor Wiadomość
betinka 

Wysłany: Pon 25 Paź, 2010 12:00 

My wybraliśmy takie płytki na ścianę:
http://www.ceramikakonski.../IDKategorii=53

Oxford graphite jest o wiele ciemniejszy a grey jaśniejszy, do tego dekor zebra (czarny z pomarańczowym)
Podoba mi się ich struktura, taka jak skóra. Do tego mamy jeszcze dwa większe dekory. Dwie ściany mamy jasne, dwie ciemne, do tego pomarańczowe fugi i chcemy kupić jeszcze te meble (zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia):
http://www.corbano.eu/cube_poma/

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
działanie tabletek  klarmin  tabletki a leki  czy zaliczyłem wpadke  nuvaring+do+kiedy  curly  ulotka yaz  skutecznosci  ostatnia  oral  implantacja zarodka  leczenie partnera  preparat na gojenie się ran  testy lh  krwawienie po okresie  za wcześnie  yaz najtaniej  odkleić  skład hormonów  cilest włosy  sprzedam  lekkie krawienie  jakie prezerwatywy  usg piersi  happyderm  Novynette  zapomniana tabletka anty  brak śluzu  błonnik  leki antyhistaminowe  vivien  sprzedam tabletki anty  po 16 tabletkach  sterylizacja  biustonosze  kasza jaglana  zmiana prezerwatywy  antykoncepcja bez 7 dniowej przerwy  brak nawilżenia  ulotka+yasmin  zapomniane tabletki  spadek libido  artizia  fromilid  tradzik  na obniżenie nastroju  gołębie  czy asequrella  osłabia tabletki anty  skład  biochemia  żele  tabletki+juliette  niedoczynnosc tarczycy  aspirin c  fryzurka  duomox  biegunka 10 min po wzięciu tabletki  zawroty głowy  pominiecie tabletki  krwawienie po cytologii  nolicin  skrzyp  antybiotyk, przerwa  kolonoskopia  Proxacin  wchłanianie tabletek  durex play o  kod produkcji  ortanol  stedril  gynoflor  flucofast  zabieg  petting  ginekolodzy  wzięłam dopiero 2 dni po  religia  towarzystwo rozwoju rodziny  lacidofil  moda  małe prezerwatywy  żylaki a antykoncepcja  nago  1 tydzień  Spirala domaciczna  erdomed  zakażenie  śluz płodny podczas tabletek  rfsu  novenette  przerwa w braniu tabletek  krwawienie pominięta  calcium  Kraków  dzialania niepozadane  kiedy zrobić test  stosunek w prezerwatywie do końca  kurkuma  ból jajników 
Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 12