no tak i ja zaplaciłam to 14 z groszami bo facetka powiedziała w aptece ze nie sa juz refundowane...ehh;/jak były refundowane to płaciam 7 cos...
teraz pojde do innej apteki kupic zobaczymy co tam powiedza....bo w tej aptece ta aptekarka była trochezakrecona...
ostatnio jak moj chłopak wykupował mi taletki to sprzedała mu 2 opakowania za 7 zł:D heheh
ale obawiam sie ze niestety to prawda ze refundacja sie skonczyła....
juz od jakiegos czasu to zapowiadali...az wkoncu niestety sie stało:(
didoczek a czemy nie bierzesz juz rigevidonu??nie słuzył tobie czy jak??ze bierzesz teraz novynette...?
didoczek a czemy nie bierzesz juz rigevidonu??nie słuzył tobie czy jak??ze bierzesz teraz novynette...?
nie biore bo mialam klopot z żyłkami na łydkach,poza tym jakos dziwnie sie czulam jak go bralam
Wysłany: Pią 10 Lut, 2006 21:18
Niestety ale bardzo czesto w necie sa troszke przeterminowane informacje....ja na jakiejs stronce tez lookałam na ceny i tam były niby jeszcze refundowane....ale jesli to weszlo niedawno to poprostu nie zdarzyli jeszcze zmienic danych pewnie aktualizowac.
moj tez nie zaznaczal o ile pamietam ( teraz kupuje taniej u siebie w przychodni) ale w aptece nie rpbili mi problemow z rego powodu i kupowalam micro za 9,16 zl
i moj tez nie, i zawsze stediril byl w cenie refundowanej.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mój ginekolog zaznacza ze ma byc refundowany.takie naklejki przykleja nie wiem jak to sie tam dokladnie nazywa...
hmm no nie wiem . Na moich recpetach gienkolożka stawia krzyzyk w odpowiedniej takiej malej rubryczce co oznacza refundacje
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
no wlasnie.ja mam refundacje a zadnych literek mi nie stawiaja a w sumie mi nie chodzi o refudnowane pigulki bo takowych nie bralam ,ale leki od ginekolożki i teraz jak bylam u gastrologa tez mialam refundacje na jeden lek i tylko krzyzyk mialam ,zadnego R no ale coz.. w sumie nie wazne jak sie zaznacza wazne ze jest.
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
no to ja mam na receptu w miejscu refundacja krzyzyk - czyli zaznacza..... tak samo zreszta bylo, gdy przepisywal mi leki, ktore tez byly refundowane.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum