do restauracji i tak pojda, bo co roku chodza
teatr, opera odpada ( moj tato zanudzilby sie na smierc)
a wyjazd raczej tez odpada ze wzgledu na prace, poza tym nie mamy z bratem tyle kasy zeby im cos takiego zafundowac ...
ja w wieku lat 10 (15rocznica slubu rodziców) dałam im własnoręcznie zrobiony albów z ich wspolnymi zdjeciami z wesela, prywatek, moich chrzcin z ich wakacji - może coś takiego?
Albo no nie wiem na allegro mozna zamówić portret
dałam im własnoręcznie zrobiony albów z ich wspolnymi zdjeciami z wesela, prywatek, moich chrzcin z ich wakacji - może coś takiego?
Fajny pomysl, dostalam taki album od dzieci;) Powybieraly smieszne zdjecia, Zuzia dodala zabawne komentarze, Cypis rysunki samochodow i wyszlo super. Na pierwszej stronie narysowaly drzewo genealogiczne. Swietny album, czesto i chetnie ogladany przez naszych znajomych, pokazuje charakter (ek) naszej rodziny
_________________ Happiness can only come from inside of you and is the result of your love.
"...różne są ptaki, są orły i kury, orły wzlatują wysoko pod chmury..."
tez o takim czyms myslalam,
ale jest to ciezkie dla mnie do zrobienia
nie mam dostepu do zdjec
do domu wracam 20.12 a rocznice maja 25.12
a w miedzyczasie mam duzo roznych innych rzeczy do zalatwiania
niestety moj brat nie nadaje sie do takich "zajec"
dlatego probuje wykombinowac cos innego,
bo watpie zebym sie wyrobila z kompletowaniem albumu
moi sie strasznie uśmiali jak im kupilam taki srebrny wisiorek-serduszko, co sie przełamuje na pół i kazdy ma swoją część, noszą sobie nadal.
to taki drobiazg, mozna dołożyc do czegos wiekszego...
moi zawsze cieszą się z voucherów do kina, albo czegoś robionego własnoręcznie.
a jesli chodzi o prezent materialny, to trudno cos podpowiadac, zalezy od ich potrzeb i gustów...
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum