dobre winko i np spagettii z jakims wymyślnym sosem
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
ja wiem, czy spaghetti?
moim zdaniem bedzie zbyt ciezkostrawne. ja bym stawiala na cos lzejszego, ale tez wkretowego?
mozna zrobic naprawde zajebiste nalesniki z farszem ze szpinaku (doprawione czosnkiem + dodany do nich starty zolty ser --> farsz podgrzany razem z serem wrzucamy do nalesnika i te zwijamy) - zapiekane, uprzednio posypane rowniez startym serem.
tylko to jesli ktos lubi szpinak. ja na przyklad uwielbiam.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
bo nie ma nic przyjemniejszego jak mila noc po milym, pysznym i lekkostrawnym jedzonku
zalezy jak sie patrzy...jesli noc ma byc dluuuga i aktywnosc wysoka, to wlasnie trzeba byc cos skomponowac wysokokalorycznego dla Vill i jej mena, zeby energia byla
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
yvonne napisał/a:
ja bym jakas pyszna saltke zrobila
nie chce generalizowac,ale faceci czesto salatek nie doceniaja...
dokładnie mimo ze tez nie chce generalizzować;)
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
yvonne [Usunięty]
Wysłany: Nie 28 Maj, 2006 23:28
eklerka napisał/a:
yvonne napisał/a:
ja bym jakas pyszna saltke zrobila
nie chce generalizowac,ale faceci czesto salatek nie doceniaja...
no niestety to prawda ale mialam nadzieje ze ten vill jest inny
Juliette, salatka wcale az tak niskokaloryczna byc nie musi
dodatkowo owoce w ramach deseru
sil po tym nikomu brakowac nie bedzie
zreszta, tam gdzie checi sa... ;->
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum