Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Rolety, rolety, a może.. rolety?

Poprzedni temat «» Następny temat
Rolety, rolety, a może.. rolety?
Autor Wiadomość
enka 

Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 09:58 

Normalnie kupiłam żaluzje, białe ;) 90x175 idealne do moich okien. Za całe 4,99 za szt ;) myślałam, że zwariuje ze szczęscia. Wczesniej kosztowały 49,99 nikt nie kupował, więc ceny obniżali! Teraz moge wieczorem nago po domu paradować bo nikt mnie nie widzi!

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
rzeszów  mirena  lekarz  podniebienie  opuncja  1 tydzień  badania antykoncepcja hormony  stulejka  analny  AMD  novynette mdłości  prosionki  72 godzinach  z tabletek na nuvaring  krwawienie po cytologii  puma woman  ginekolog poznań  biostymina  zabieg leep  przeterminowane psychotropy  syrop  novynette wzięłam tabletke po 8 dniach  zatrzymanie  Harmonet  stosunek  tabletka obiad  lesinelle  furagina  offik  norgestimatu  reumatrix plus  claire  pierwszy tydzień  nadżerka  ciąża mimo tabletek  cilest  soczewica  escapella  nuvaring wypadł  włosy curly  antykoncepcja a rak  beta bloker  rutinoskorbin  obserwacja cyklu tabletki  villemcia  gęsta wydzielina  tsh  łyżeczkowanie  nuvaring ostatni dzien  heviran  wątroba  nystatyna vp podczas okresu  śluz w czasie owulacji  apptrim  kołdra  przeciwgrzybi*  przerwa na krwawienie  zielona herbata  areozol  wkładka mirena  neo  yazz  altacet  ugryzienie przez psa  pominięcie pierwszej tabletki  zapomniana tabletka w 4 tym tygodniu  jakości krwawienia z odstawienia  spóźniony  grypa a przerwa  diana  małe prezerwatywy  co zmniejsza działanie tabletek  rfsu  azytromycyna  TESTY CIAZOWE ZA 1,22  brunatne  maxivit dla niej  encorton  chce zajsc w ciaze  niedobór żelaza  kasiulla  ciążą przy tabletkach  ELLAONE  sprzedania yaz  ból pęcherza  wykres  wkladka  sandałki  so blonde  cewka  telfexo  kiedy zaczac  przerwa pomiędzy opakowaniami  torbiel  pekniecie prezerwatywy  stosowanie tabletek  bisacodyl  białe upławy  qwerty  logynon 
Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 12