Tez pomyslalam, ze lepiej taki niz zaden, ale chlop sie uparl("zeby rozumek sie nie obil"), wiec moze podejdziemy jutro do sklepu, ale jakby kto napisal ile by trzeba wydac zeby dawal jakas ochrone to byloby fajnie. A ochraniacze? ja mysle ze wystarcza mi tylko na nadgarstki, bo ja zawsze laduje na nich a rzadziej na kolanach.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Widziałam na allegro za 69 chyba Kellysa, ale musisz się nastawic, ze w sklepach będzie drożej. Sama w zeszłym roku kupiłam torbe na kierownice Kellysa za 49 chyba w sklepie a teraz widze na allegro dużo tańsze.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie 08 Mar, 2009 18:00
ja taki fajny kask rowerowy znalazłam za 200zł... pasuje mi kolorystycznie do roweru i niby w polsce nie jest bezpiecznie na rowerze jeździć, więc może to i ma sens... ale nikt mnie nie przekona, że nie wygląda się w tym jak idiota
No wyglada sie, wyglada zazwyczaj dziwnie, ale mysle, ze nierozbicie rozumku najwazniejsze. Ja bede miala wymowke, ze dlatego, ze z dzieckiem(ktoremu dziwnie by bylo tlumaczyc, ze on musi a ja nie, byc bezpieczny).
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum