Hej
Juz sama nie wiem co mam o tym wszytskim mysleć. Pisałam do Was w innym wątku, że boje się ze krwawienie z odstawienia sie nie pojawi, ale sie pojawiło 4 dnia przerwy. Dzisiaj wziełam 3-cia tabletke z nowego opakowania. Troche sie przestraszyłam bo zauważyłam cos dziwnego. Mam powiekszone podbrzusze zwlaszcza w okolicy macicy - przynajmniej tak mi sie wydaje. Już odchodze od zmysłów, czy pomimo tego ze byl tylko petting, doslałam krwawienie z odstawienia moge byc w ciązy?
No brałam tylko jakies fervexy i ibuprom itp. No wlasnie tym bardziej sie zastanawialam czemu tak jest na poczatku tuo bylo normalne bo dostalam krwawienie z odstawienia ale dzisiaj juz mam tylko małe plamienie a ten taki balonik w okolicy macicy czały czas jest I brzuch mam troche wiekszy
test, lekarz...
nie ma internetowego testu ciążowego
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Ostatnio zmieniony przez amisu Czw 26 Lis, 2009 12:15, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro 25 Lis, 2009 20:30
Więc po co dziewczynę straszysz pisząc głupoty? Ona bierze pigułki, a Ty zdaje się, że nie brałaś wcale, więc nie ma co pisać o tym, co powiedział ginekolog, jak TOBIE się spóźniał okres. Ona trochę panikuje, ponieważ brzuch jej wystaje
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 09:35
natka87, ja rozumiem, ale wiesz jak się jest zestresowanym, to się tak tego nie odbiera. Dziewczyna mogłaby się przejąć, a my byśmy musiały jej tłumaczyć, że to żart był.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum