Czy macie sprawdzone kremy, maseczki, peelingi, zabiegi itp itd, które pomogą zredukować porozszerzane pory na twarzy (górna część policzków)? Jeśli tak, piszcie
Pozdr
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
tez mam z tym problem uzywalam kiedys takiego kremu-maseczki z St.Ivess (nie wiem czy tak sie to pisze ). Maja duzo produktow tego typu, mialam tez peeling morelowy i polecam, bo skora wyglada super
_________________ Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich wkoło...
Dla mnie nic nie jest tak skuteczne - jeśli chodzi o oczyszczenie i zwężenie porów jak maseczka z zielonej glinki - do nabycia w aptekach ok 5 zł, więcej :
http://www.arpol-fr.com.pl/
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
Maseczka z zielonej glinki swoją drogą, ale doskonale zwężają pory preparaty z kwasami AHA i BHA.. no ale to już wchodzenie w bardziej 'zaawansowane' sprawy (jak się zacznie, to potem ciężko skończyć ) - konieczność stosowania filtrów, szczególnie że idzie wiosna..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
zbacie cos skutecznego na wagry? oprocz wyciskania? :/
Na pewno nie wyciskanie.
U mnie pomógł Diacneal, ale nie startowałabym z tym tak na wiosnę, chyba że obowiązkowo filtry apteczne na dzień. Ale to już są spore koszta..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
Desi, no lżej to ewentualnie regularne zabiegi oczyszczania u kosmetyczki, z dwojga złego to chyba lepsze wyjście, no ale ono, że tak powiem, zajmuje się usuwaniem skutków, a nie przyczyn..
This is it:
'Nothing.'
marcia84
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 22:40
a czy któraś z was słyszała o: MIKRODERMABRAZJi MARY KAY??
jedna koleżanka mi poleciła i ... dla niej super. doskonale wygładza podobno - szczególnie cerę z problemami, buzia robi się jak pupcia niemowlaka. ciekawa jestem i chyba się skuszę, ale troszkę to kosztuje i niezbyt łatwo dostać, bo to firma taka w stylu avon czy oriflame. ale na allegro znalazłam. i kusi mnie....
No, no brzmi zachęcająco. ale czy jest całkiem bezpieczne?
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
marcia84
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 22:59
Hanca napisał/a:
zy jest całkiem bezpieczne
tego nie wiem. znając życie osoby z naczynkową pewnie nie powinny...ale ja się na kosmetyce słabo znam...aczkolwiek sam opis preparatu jak czytam na necie, kusi.
mikrodermabrazja to "mocny" peeling i osoby z naczynkami nie powinny stosowac. mikrodermabrazje ma tez avon, kosztuje cos ok 60zl
jesli chodzi o kwasy aha i bha super serie ma FABERLIC (jesli chodzi o ta firme to w niej siedze wiec śmiało można pytać)
[ Dodano: Pią 20 Lip, 2007 10:37 ]
jesli chodzi o to http://allegro.pl/item214...t_gratisy_.html to pamietajcie ze to 'tylko' probka i w wielu firmach [choc tak nie powinno byc] dzialaja one inaczej niz caly produkt, dlatego tez pokusilabym sie o duze opakowanie, z reszta warto przeliczyc czy takie probki sie oplacaja, bo moze sie okazac ze za zakup probek o wagowej rownowartosc duzego opakowania zaplacicie duuuzo wiecej niz za duze opakowanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum