Witam,
moja dziewczyna bierze tabletki antykoncepcyjne. Szóstego dnia po odstawieniu wieczorem użyłem prezerwatywy. Po stosunku wytarłem penisa papierem toaletowym i poszliśmy spać. Rano znów był stosunek w prezerwatywie. Jednakże penis nie był umyty po wieczorze, tylko wytarty. Na dodatek moja dziewczyna zapomniała wziąć tabletek i okres odstawienia trwał 10 dni. Czy istnieje ryzyko ciąży? Jesli tak to jak jest duze?
Lukasz20, przede wszystkim to mogłeś dopisać się do innych istniejących tematów lub przeczytać o podobnych przypadkach...Uwierz mi, że Twoje zmartwienie nie jest większym priorytetem od innych! Ryzyko zajścia w ciążę zawsze jakieś jest. Nikt Ci nie powie jak duże. Zróbcie test jeżeli nie pojawi się miesiączka i tyle.
[ Dodano: Nie 13 Lis, 2011 14:02 ]
SFR ryzyko ciąży po użyciu prezerwatywy? Czytaj zanim odpowiesz!
Lukasz stosunki po powrocie do tabletek będą również niezabezpieczone, użyjcie prezerwatywy.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum