Jeżeli bierzesz tabletki to nie ma sensu zabezpieczać się dodatkowo, warunek jeden że prawidłowo je przyjmujesz czyli pierwsza tabletka w pierwszym dniu cyklu.
Lidia Jasińska - "Flirtuchy"
goga, całe forum jest pełne Twoich pytań o jedno i to samo...
Nie musisz się obawiać seksu bez zabezpieczenia, jeśli wzięłaś 1. tabletkę w 1. dniu miesiączki. I tyle filozofii... Tak, Novynette mają małą ilość hormonów, ale jest to bez znaczenia przy zabezpieczaniu przed ciążą. Jednak ŻADNE tabletki nie dadzą Ci 100% pewności, o jakich ciągle piszesz. ŻADNE tabletki i ŻADNA metoda antykoncepcji (no, poza abstynencją).
bencu [Usunięty]
Wysłany: Czw 28 Maj, 2009 12:43
Szczęściara napisał/a:
(no, poza abstynencją)
Tu bym się kłócił. Historia zna jedno niepokalane poczęcie ^^
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
lena190 [Usunięty]
Wysłany: Czw 28 Maj, 2009 13:06
To ja wraz z Guzikiem stanę w opozycji
Biblii nie sposób nazwać historią
co do 100% pewnosci to my jednak uzywamy gumki (wszystko moze sie zdarzyc... ) ale mam ta swiadomosc ze tylko abstynencja (nie do wykonania )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum