Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Sennik

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Justyce
Sro 23 Mar, 2011 15:29
Sennik
Autor Wiadomość
Justyce 

Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 22:59 Sennik

Niniejszym zakładam forumowy sennik.
Czasem człowiek chciałby się podzielić jakimś snem, a nie wiadomo, czy to do pozytywów zaliczyć, czy nie..

To ja zaczynam :P

Śniło mi się, że o mały włos nie nakręciłam romansu z kumplem z roku :lol: . Mam w ogóle niezłą bekę z tego, bo na co dzień bardzo się lubimy, ogólnie Adam jest bożyszczem naszego roku, bo oprócz niego jest tylko jeszcze jeden chłopak - tyż fajny, ale Adam jest większym idolem :mrgreen: ogólnie jest wkręt typu on i grono platonicznie zakochanych adoratorek ;) Ale koniec końców - to tylko kumpel jest :)

W każdym razie, śniło mi się, że z ekipą ze studiów byliśmy w jakiejś knajpie, trochę się wypiło i nagle zaczęliśmy walić sobie teksty w stylu "Wiesz, że gdyby nie pewne okoliczności, to...." i śmichy chichy.. i w zasadzie mogłoby się rozkręcić jeszcze całkiem ostro, gdyby nie to, że musielismy się zmywać, on nagle zniknął mi z oczu i tak się wszystko zmotało, że nic z tego nie wyszło.

A pod koniec jeszcze pojawił się Pietrucha i miałam straszne poczucie winy, jak w ogóle mogłam myśleć o zdradzie gościa, którego tak kocham..

Kurna, ja tego nie kumam, jak śni mi się jakiś legalny dupcing, to tylko z laską, bo ilekroć jakiś gość się pojawia na horyzoncie, to albo ja daję mu w papę, albo - o ile jestem chętna - zaraz pojawia się poczucie winy, że przecież ja NIE MOGÊ bo jest Pietrucha - i nic się nie dzieje. A jeśli już do czegoś dochodzi, to nagle się okazuje, że ten gość to jest właśnie Pietrucha i po co tyle hałasu...

No nie kumam siebie z tymi snami :mrgreen: Za każdym razem tak jest. Znaczy się, za każdym razem w przypadku gościa. Bo jak jest laska - no problemo ;)
And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

OCZYŚĆ DELTĘ NIGRU!

asiek 

Wysłany: Sob 24 Cze, 2006 23:40 

mi sie tez dzis snil kkumpel z roku z ktorym costam sie dzialo, ale we snie bylismy razem, sen mi sie podobal musze pryznac, ale juz wtedy wiedzialam ze to nieprawda

a szkoda :P

Rosemary 

Wysłany: Nie 25 Cze, 2006 07:07 

Mi się śniła przeprwadzk,a chyba ldatego, że to obecnie problem nr 1. Ale dziwny ten sen był, zresztą, ja zawsze miewam bardzo dziwne sny...

Misja: K.S.I.Ą.Ż.K.A. || Biżuteria & Co || photo stories || kup ciuszek na Allegro :)

Niniel 

Wysłany: Nie 25 Cze, 2006 10:08 

A ja już drugi dzień nie mogę dojść do siebie po tym, jak wczorajszej nocy śniło mi się, że całowałam się ze swoim byłym, znów mnie przepraszał i mówił, jakim to był dupkiem i jak to fajnie by było być znowu razem :| I najdziwniejsze, że to nie było wspomnienie tego, co działo się równo rok temu, tylko zupełnie nowa sceneria i nowe okoliczności, a ja całując się z nim (kurcze, nawet we śnie całował tak dobrze jak w rzeczywistości ;) ), miałam świadomość, że jestem z kimś innym. Przeraża mnie fakt, że coś takiego jeszcze żyje w mojej podświadomości... Heh, a myślałam, że mam to za sobą i jestem szczęśliwie zakochana w kimś, kto nie jest nieodpowiedzialnym gówniarzem... :?

In each relationship it's not
About love.
Just another funeral and
Just another girl left in tears.

Didoczek 

Wysłany: Nie 25 Cze, 2006 10:30 

mnie si9 dzisiaj snily strasnze glupoty-ogolnie spotkalam znajomych ktorych bardzo dawno nie widzialam i oni nie chcieli mnie wpuscic do mieszkania :|
to tak w skrocie-ale ogolnioe mam dziwne sny takz ejuz sie przyzwyczaiłam :)

nie kocha sie za coś lecz pomimo

mirabelka 

Wysłany: Nie 25 Cze, 2006 10:40 

a nie pamietam co mi sie dzisiaj snilo ale napewno cos beznadziejo,czesto snia mi sie gupie rzczy,ze dinozaury mnie gonia albo jakies zboczone sny erotytczne.z tego mozna wywnioskowac ze za normalna nie jestem :?

amisu 

Wysłany: Nie 25 Cze, 2006 11:46 

ja mam zawsze strasznie pokwaszone sny, nie wiem skad sie to bierze. Juz kiedsy spisywalam je w pamietniku.. Kiedys snilo mi sie na przyklad, ze jechalam autobusem podpietym pod druty wysokiego napiecia (tzn on nie jechal, bo byl oderwany od ziemii, tylko tak sunal) i w koncu sie urwalismy i wyladowalismy na piaszczystej plazy. Nie dalo sie dalej jechac wiec ludzie zaczeli wysiadac, wtedy ziemia zaczela sie ruszac i okazalo sie, ze wyladowalismy na glowie gigantycznej osmiornicy, ktora schowala sie pod piachem :shock:

albo snilo mi sie, ze spadlam z wielkiego slupa, ktory stal na srodku oceanu. Lecialam i lecialam, az w koncu wpadlam do wody, odbilam sie od dna i wyplynelam na powierzchnie. W ogole kiedys czesto snil mi sie ocean, a to podobno znaczy dalekie podroze. No i wsumie sie sprawdzilo, bo wyjechalam do Niemiec.

Rosemary 

Wysłany: Pon 10 Lip, 2006 10:30 

Śnił mi się dzisiaj straszny sen, bardzo realistyczny, bałam się autentycznie. Śniła mi się jakaś wojna, odcięte ucho (to nawet nie bolało, powiedział facet któremu odcięto ucho, brr), tortury, eklerka ze swoim facetem i ja, która uciekałam przed jakąś fanatyczką, która chciała mnie zabić. A wszystko się działo to na jakimś starym mieście, to w wielkim bloku z mieszkaniami z wieloma drzwiami. Nie wyspałam się przez to wszystko...

Misja: K.S.I.Ą.Ż.K.A. || Biżuteria & Co || photo stories || kup ciuszek na Allegro :)

Pati 

Wysłany: Pon 10 Lip, 2006 19:15 

Mi ogólnie często straszne głupoty się śnia... Ale ostatnio śnił mi się całą noc kumpel (pracowaliśmy razem, teraz nadal utrzymujemy kontakty). Kilka pobudek, kilka snów, a on był w każdym z nich. Najbardziej zapamiętałam pierwszy - on mówił jakiejś lasce, że mu się podoba i w ogóle, a ja ryczałam, że jej to mówi, a ja go przecież kocham i załamana byłam tym, że mnie nie pociesza :shock: Masakra! W kolejnych snach gdzieś razem jeździliśmy, chodziliśmy, przytulaliśmy się itp itd i ogólnie fajnie było...
Ciekawe skąd się takie sny biorą? :?

Pozdr

Juliette 

Wysłany: Pon 10 Lip, 2006 20:05 

Pati napisał/a:
Ciekawe skąd się takie sny biorą?

z podświadomosci i nieodkrytych przez czlowieka platform myslowych :mrgreen:

Mi sie dzis sniło całą noc , że plaster mi sie odkleił, potem zawinał , potem cos jeszcze sie stalo i ze w 1 dzien naklejenia musialam juz go zmienic bo okazal sie jakąś atrapą :lol: :lol: jak sie obudzilam i zobaczylam go calego i zdrowego bylam taka szczesliwa :D :mrgreen:
" Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".

Rosemary 

Wysłany: Pon 10 Lip, 2006 21:21 

Owszem, często sny odzwierciedlają coś, o czym świadomie bądź też mniej świadomie myślimy i martwimy się - typu przeprowadzka, plaster u Juliette, egzamin itd. Jednak skąd się biorą takie sny ni stąd ni z owąd? Typu mój dzisiaj? No dobra, obecność ekler jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo zamierzamy się z nią spotkać. Ale koszmary wojenne? Nie oglądałam ani filmów takich ostatnio ani książek nie czytałam. To dopiero zagadka ;)

mirabelka 

Wysłany: Wto 11 Lip, 2006 22:32 

to mnie dzisiaj snil moj podrecznik od angielskiego :roll: ze chcialam go przeczytac ale nie moglam...ostanio snilo mi sie ze moj kierownik chcial mnie zabic bo ulamal mi sie kluczyk od mojej szafki..

yvonne
[Usunięty]

Wysłany: Sro 12 Lip, 2006 03:57 

dzis w ciagu dnia zrobilam sobie 2godzienna drzemke i snilo mi sie ze bylam na stadionie i mialam spiewac jakas glupia piosenke dla dzieci przed tysiacem ludzi i jak stalam tak przed nimi (a niestey bardzo zle wygladalam) to nie moglam wydusic ani slowa i wszyscy mnie wysmiali :-<

straszny sen :-<

cale popoludnie jakas taka zla chodzilam i agresje w silowni musialam wyladowac ;->

Didoczek 

Wysłany: Sro 12 Lip, 2006 09:57 

dzisiaj snilo mi sie ze napadli na mnie i na mojego polowka jak zesmy gdzies szli ulica i nam cos wstrzykiwali :|
srednio sie wyspalam

nie kocha sie za coś lecz pomimo

eklerka 

Wysłany: Sro 12 Lip, 2006 12:17 

snilo mi sie,ze wyladowalam z rodzinka w latarni morskiej rosemary :jupi:

Odpowiedz do tematu