_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
ja tak troszke z innej beczki, ale chyba w dobrym temacie: na jakich stronach ogladacie seriale? wykupujecie abonament czy jakos obchodzicie limity?
ja dotychczas korzystalam z ekino.tv ale zaczyna mnie denerwowac brak uaktualnienia seriali, wstawiania odcinkow, ktorych nie mozna obejrzec, kiepskie tlumaczenia lub w ogole.
Tym bardziej ze oplacam premium, a zamiast z tego korzystac sama wyszukuje w sieci kolejne odcinki poszczegolnych seriali:(
Mozecie mi polecic jakis portal dobrze uaktualniany?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Guzik, ale korzystasz z premium? Ja się oglądam na bezpłatnym i trochę wkurza... Ale premium nie ma sensu dla mnie zwłaszcza, że niektóre mają tylko z lektorem... (chyba, że nie potrafię się dobrać do tych z napisami).
W tłumaczeniach też mają czasem błędy
_________________ Life is what happens when you have different plans
ja lecę na kinomaniak.tv wykupuję premium.
ale przynajmniej mam seriale z lektorem, nie napisami (znaczy zawsze są 2 wersje lektor i napisy)
szybko też są nowości z kina.
ja zazwyczaj to co oglądam, to jest na bieżąco i bez napisów obczaj am, bo mi się nie chce czekać
Nie mam premium, bo maja rożne playery, ale niektóre współpracują z wtyczka cacaoweb, która kiedyś polecałam - ładuje cały film, nawet jak player miał limity.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum