Czy któraś z Was ogląda na bieżąco American Horror Story?
Podejrzewam, ze to zamierzone, ale zrobił się taki pokomplikowany
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 19:53
natalenka, sezon kończy się dopiero wiosną, będzie 21 odcinków. Teraz jest przerwa chyba do 6 stycznia.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Zabrałam się ostatnio za "Dextera", ale nie mogłam przebrnąć przez 1. odcinek. On cały czas jest taki straszny i pokazuje wszystko? (on, czyli serial )
A 8 sezon Desperatek pewnie będzie miał 23-24 odcinki, jak każdy.
Na Filmwebie wyszczególnionych jest póki co 18 odcinków 8 sezonu.
Maltretuję siódmy sezon House'a. Aż szkoda, że w ósmym nie będzie Cuddy.
Dzisiaj na iitv powinien już być nowy odcinek Mentalisty. Mój facet mnie w to wciągnął i o dziwo nie mogę się od tego serialu oderwać.
Ciekawy jest "Dexter"?
Guzik, ja ogladam i troche nie ogarniam juz czemu im wszystkim tak zalezy na tym dziecku?
ostatni odcinek mega na plus, ale tego, co sie stalo z violet to sie juz wczesniej domyslalam
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
kasiulla, Mnie też początkowo Dexter prał mózg Ale generalnie podobała mi się taka "zamiana miejsc", nagle główmy bohaterem był, no cóż, dość czarny charakter
Za to uważam, ze za szybko wzięli się za usprawiedliwianie Dextera. I samo wytłumaczenie jego charakteru też było ciut płytkie.
_________________ Life is what happens when you have different plans
zakończenie mnie jakoś tak, nie wiem, trochę przybiło....ciekawe, jak wybrną z tego w kolejnym sezonie.
kurcze mnie tez przybilo
w ogole nie podoba mi sie ten nowy watek debra-dexter, uwazam go za totalnie beznadziejny i bezsensowny, a ciekawe, co zrobia z tego teraz...
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum