Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

sex petting

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Guzik
Wto 22 Mar, 2011 16:23
sex petting
Autor Wiadomość
czarnaaa
[Usunięty]

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 21:36 sex petting

w tą środe odbyłam prawdopodobnie petting, wiem ,że nie doszło do stosunku bo jestem dziewica chociaż teraz juz nie jestem tego taka pewna ;( byłam pode wpływem alkocholu , miałam na sobie spodnie i wsadził mi palcew majtki robił mi palcówke i puzniej sie położył na mnie i w pewniej chwili zorjentowałam sie bo sie odsunoł ze dostał wytrysk ale na 100%jestem pewna ze nie wspołżyłam z nim byłam dzisiaj u ginekologa i zbadał mnie ale nie zabardzo coś mówił bo nie pamietałam kiedy miałam okres i teraz czy sie spuznia czuje bóle w podbrzuszu i czeste oddawanie moczu dodam ze przez 2dni prawie nic nie jadłam dostałam skierowanie na usg które mam dopiero za 3tyg bo nie ma terminów ... lekarza gdy zapytałam czy jestem w ciazy nie powiedział w prost ani tak ani nie i mówił ze jak chce to zebym kupiła test ;/ ale dopiero 2dni po stosunku ;(( co robić

Linka 

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 21:38 

Test się wykonuje co najmniej 14 dni po stosunku żeby był wiarygodny..........

Ps. Dla zabicia czasu radzę zapoznać się z zasadami ortografii i interpunkcji w języku polskim :|

Gejsza
[Usunięty]

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 21:40 Re: sex petting

Nie masz innego wyjścia jak zrobienie testu, skoro nie wiesz co robiłaś...
Częste oddawanie moczu może mieć związek z jakąś infekcją, której mogłaś się nabawić podczas wkładania brudnych paluchów do pochwy :roll:
A bóle brzucha mogą występować w wyniku stresu jaki teraz przezywasz.

szatkownica 

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 21:42 

Gejsza napisał/a:
Częste oddawanie moczu może mieć związek z jakąś infekcją, której mogłaś se nabawić podczas wkładania brudnych paluchów do pochwy

albo od samego myślenia o pierwszych objawach ciąży. psychika potrafi płatać różne figle.

misia 

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 21:52 

powiedzcie, że to nie jest prawda i jest to zwykła provokejszyn ? :facepalm:

wracam do naturalnego koloru włosów

magribi 

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 22:01 

eeee a masz kontakt z ów "nim"? może on pamięta...
jeśli to był piękny nieznajomy to radzę wybrać się po pigułkę po i leki antyretrowirusowe.

misiu, pewnie masz rację bo zawsze czarnaaa mogła spytać ginekologa jak tam błona dziewicza się ma - uprawdopodobniłoby zapomniane wydarzenia :wink:

misia 

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 22:07 

magribi napisał/a:
misiu, pewnie masz rację bo zawsze czarnaaa mogła spytać ginekologa jak tam błona dziewicza się ma - uprawdopodobniłoby zapomniane wydarzenia :wink:

trochę dziwnie skonstruowałaś swój post więc nie wiem o co Ci dokładnie chodzi, ale nieposiadanie błony dziewiczej nie jest jeszcze wyznacznikiem odbycia stosunku
mogła ją równie dobrze przerwać wcześniej np. przy stosowaniu tamponów lub masturbacji

[ Dodano: Pią 09 Kwi, 2010 22:10 ]
haaaa... i get you! :mrgreen:
czarnaaa napisał/a:
w tą środe odbyłam prawdopodobnie petting, wiem ,że nie doszło do stosunku

czarnaaa napisał/a:
jak chce to zebym kupiła test ;/ ale dopiero 2dni po stosunku ;(( co robić

no to był ten stosunek czy nie?d :mrgreen:

wracam do naturalnego koloru włosów

magribi 

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 22:11 

dlatego napisałam, że uprawdopodobnić a nie dowieść ;)
a że to o niczym nie świadczy inna sprawa, ale osoba która nie pamięta czy odbyła stosunek czy nie każdą "poszlakę" powinna sprawdzić :wink:

Gejsza
[Usunięty]

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 22:27 

No dobra a nie da się zrobić jakiegoś badani, które stwierdziłoby czy dostała się sperma do pochwy?

czarnaaa
[Usunięty]

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 22:31 

nie wezme pigułki botroche kosztuje a nie stać mnie po za tym skąd mam ja wziąść jak ginekolog jutro nie przyjmuje a w poniedziałek nic pigułka nie da ;/ dzięki za odpowiedzi to ważne dla mnie ;((

natalenka 

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 22:34 

Wydaje mi się, że lekarz to pozna... Przecież nieraz przy obdukcji sprawdzali, nie ylko u dziewic... choc nie wiem, moze jak gwałt, czy coś, to widać rany, ale wydaje mi się, że dobry lekarz pozna...
czarnaaa, pogadaj z tym chłopakiem!

Linka 

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 22:42 

czarnaaa napisał/a:
nie wezme pigułki botroche kosztuje a nie stać mnie

Na dziecko będzie cię stać....... :|
Jeśłi masz tyle lat ile napisąłaś to radzę się ogarnąć, pogadać z chłopakiem, pożyczyć kasę i coś wykombinować.....

Gejsza
[Usunięty]

Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 04:01 

czarnaaa, zawsze możesz powiedzieć temu facetowi, żeby Ci kupił tabletkę. Poza tym (przepraszam, ale już nie mogę wytrzymać) po co się zabierasz za seks jeśli nie umiesz z niego bezpiecznie korzystać??! :facepalm: I nie wiem na jakim Ty świecie żyjesz, że nie wiesz iż lekarze, którzy przepisują tabletki "po" są dostępnie o każdej godzinie dnia i nocy... Polecam zapoznanie się ze stroną www.wpadka.pl

czarnaaa
[Usunięty]

Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 11:16 łatwo mówić

aaha no tylko ze on wyjechał na pare dni i to nie jest mój facet ,nie pomyślałam a teraz mam ;/ podobno to bardzo dobry specjalista ale byłam u niego 2dni po pettingu teraz stress i stres a na test to chyba za szybko tak jak i ta moja wizyta ;/

Linka 

Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 11:28 

Ciśnie mi się na usta ulubione powiedzenie mojej babci: Nie uważałaś jak robiłaś to teraz rób jak uważasz........

Odpowiedz do tematu