Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012 21:05
roisin, kiedyś próbowałam ci wytłumaczyć, jak ćwiczę dół brzucha
dziś znalazłam fajną stronkę z ćwiczeniami na mięśnie brzucha i są gify
teraz to już nieważne, ale miałam na myśli ćwiczenie nr 6 http://www.kulturystyka.pl/atlas/brzuch.asp
hei, ważne, ważne no nie mogłam sobie tego żadną miarą wyobrazić, to jedyne ćwiczenie, jakiego spośród tych wszystkich brzuchowych nie robiłam. mówisz, dobre jest?
tęsknię za nr 8, brzydkie mi się wały porobiły :]
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012 11:52
jak przyszłam totalnie sflaczała na siłkę półtora roku temu, to rozpisali mi 4 serie po 20 powtórzeń krótkich spięć mięśni górnych na zmianę właśnie z tym ćwiczeniem nr 6. zaczynałam od 1 serii teraz czasem te 4 zrobię i mam brzuch zmęczony, więc chyba jest ok, ale z tych ćwiczeń angażujących dolny odcinek - to chyba i tak najbardziej "lajtowe"
hmm no i można te nogi dociągnąć do świecy, wypychając brzuchem nogi do góry
Chodzę na siłkę od prawie 3tygodni. Wykupiłam karnet 8 wejść na miesiąc. Trener dał mi indywidualne ćwiczenia po w miarę dokładnym wywiadzie. Czuję się ze sobą dużo lepiej. Brzuch nadal na swoim miejscu, ale ujędrniły mi się cyce, ręce i pupa! Efekty szybsze niż po aerobiku, więc z niego zrezygnowałam. Kurcze, ale się ciesze że w końcu się zdecydowałam i zaczęłam chodzić.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
jutro o 6:30 idę na siłownię. jak się tak publicznie zobowiążę, to nie ma zmiłuj. no!
[ Dodano: Nie 25 Mar, 2012 23:45 ]
a co do brzucha, to on mi się wyrabia pierwszy i łatwo mi nad nim pracować - za to uda i nogi w ogóle, masakra istna, zaczeły mi się robić w miarę ładne po wieeeelu, wielu miesiącach pracy nad nimi. ale to też trochę wynika z mojej kaczej budowy.
Wysłany: Pon 26 Mar, 2012 02:40
haa, ja niedawno spojrzałam na mój tyłek i w szoku byłam
zawsze był płaściutki i myślałam, że ot, tyłka nie mam, a ja po prostu mięśni nie miałam
teraz wygląda super, polubiłam spodnie
roisin, wymień się!
uda i nogi mam fajnie wyrzeźbione, ale po brzuchu wcale nie widać, że ćwiczę
heidhr, chętnie wymieniłabym się nie ma to jak ładne nogi - brzuch się da jakoś odpowiednio opakować i dobrze wygląda, a takie z metra cięte parówki już niebardzo, na czymś trzeba chodzić.
brzuch mam komiczny - rzeźba obrośnięta tłuszczem :] wygląda jeszcze gorzej niż zwykły, grubiutki brzuch. no i wlazłam na wagę, jestem przerażona :]
byłam na siłowni. co prawda, nie na 6:30... :> ale jednak i postanowiłam, że pomimo nawału obowiązków, będę chodzić i daję sobie 3 miesiące na powrót do stałej formy i normalnych treningów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum