Powracając do tematu z pozytywów...
Nie wierzyłam tej technice, ale...
Spróbowałam, coś tam wyrwałam, jednak idealnie co do linii mi nie poszło. Mam delikatne brwi, same się zwężają, więc wyrywam tylko pojedyncze włoski, bo linia jest nadana samoczynnie
Wczoraj powiedziałam o tej technice chłopakowi (bo mu reguluję brwi, nie śmiać się bo samemu to mu słabo idzie heh) a on na to: "no, słyszałem o tym"
Wrzucam filmik od razu, żeby później nie trzeba było szukać:
A jak Wam się ta metoda widzi?
Ostatnio zmieniony przez m-s Sob 17 Wrz, 2011 23:53, w całości zmieniany 1 raz
mi precyzji niestety przy tym brakuje, no i boli jak cholera, ale... zamierzam sobie to cwiczyc o wiele szybciej sie pozbyc wloskow z wiekszej powierzchni.
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
dziewczyny, jestescie w stanie mi doradzic nt ksztaltu brwi, jaki pasowalby mojej kartoflanej twarzy?
zapuszczam sobie je teraz (na jednej mi nie rosną ), ale nie wiem co z nimi zrobic, zeby fajnie wyglądac...
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Nie ma co dobierać kochane. Należy je wyregulować zgodnie z ksztaltem swojego naturalnego łuku. Nie wyskubywać tylko wyrwać włoski które rosną "luzem".
Izyda, no ale wlasnie, jak bylam mlodsza, to mialam straszne gąsienice. wygladalam... zle. dlatego maniakalnie je skubalam, a teraz mi nie rosną wiec moj naturalny ksztalt nie pasuje
natalenka, spytalam wczesniej, bo bez sensu byloby wrzucanie fotki, gdy nikt nie moglby pomoc
stotka, mozesz wrzucić. Mam nadzieję, że będziemy mogły pomóc. Choć szczerze powiedziawszy nigdy nie widziałam, żeby naturalne brwi nie pasowały do twarzy
Ja tam polecam iść na regulację do dobrej i sprawdzonej kosmetyczki. Samemu łatwo zrobić sobie krzywdę, a kosmetyczka jednak zna się na tym co robi i odpowiednio dobiera kształt, a później to już zgodnie z tą linią można sobie samemu poprawiać.
Samemu łatwo zrobić sobie krzywdę, a kosmetyczka jednak zna się na tym co robi i odpowiednio dobiera kształt, a później to już zgodnie z tą linią można sobie samemu poprawiać.
tu się nie zgodzę. Moim zdaniem, ja umiem sobie dobrać najlepszy kształt brwi. Żadna kosmetyczka nie wyregulowała mi tak dobrze jak ja sama. Podobnie jest z resztą z pedicure i depilacją. Przestałam korzystać z usług kosmetyczek jakiś czas temu, bo jeszcze dobrej nie spotkałam. Jeśli chodzi o pedicure/ manicure to jakoś uszło. Ale regulacja brwi to jakaś porażka- po którymś nieudanym zabiegu zapuściłam brwi, wyregulowałam i w końcu jestem zadowolona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum