Heh, mi się bardzo podobają, ale wyglądam w nich jak małoletnia cyganka :/ Na Święta moja wspóllokatorka dostała jedną taką od swego faceta, to myślałam że umrę z zazdrości! Ale jak ją przymieżyłam to już mi się nie chciało
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
kurde! no bo ja wlasnie sobie szukam jakiejs eleganckiej spodnicy, bluzke juz kupilam, to cos trzeba do tej bluzki, i wlasnie w sklepach tylko te falbaniaste... a minie sezon i sie zrobia niemodne, kurcze, mam problem po stokroc utrudniony, bo zwyklych w ogole w sklepie nie widac, a mnie sie marzy taka za kolano...e
czekajcie za kolano czy przed kolano to jest wlasnie kwestia interpretacji
znaczy sie mam na mysli taka dluzsza, zaslaniajaca kolano, prawie do pol lydki,
najlepiej o ksztalcie trapezoidalnym, ale dobra bylaby tez taka totalnie prosta.......... w kolorze od czarnego przez braz, khaki do szarego... i badz tu madra i znajdz taka!!
(chyba se uszyje)
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wysłany: Wto 10 Sty, 2006 21:56
e,ja nie lubie wszelkich falbaniastow,haftow itd,wole klasyke,jakies sztruksowe,dzinsowe...jedynym wyjatkiem jest ta fioletowa z re,o ktorej chyba kiedys didok pisal
pucca- najlepsze wyjście! Idz do krawcowej, jak sama nie umiesz.
umiec to umiem, kiedys sie uczylam tego. poza tym maszyna stoi w domu.. a nawet jak nie umiem, to mama umie. dobra, koniec kropka. dostaje wyplate, ide po material i bede sobie ciucha szyc.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
ja falbany lubie ale te hafty i cekiny to jakos do mnie nie przemawiaja. ale te trapezowe i szyte z kola to jak bum cyk cyk na mnie akurat! no i taka dlugosc co zaslania kolano obowiazkowo
kupilam sobie w reserved spodniczke-bombke, z czarnego lekko polyskujacego materialu
i jeszcze futerkowe czarne bolerko..
za wszystko dalam 140 zeta.... nie wiem czy to duzo czy malo i czy mam uwazac to za grzech, czy nie...
ale w kazdym razie wizytowe ciuchy juz mam
This is it:
'Nothing.'
no chyba..... szczegolnie za bolerko - 69 zeta. jak chcecie to se popatrzcie. na www.re-reserved.com jedna z modelek ma takie w kolorze turkusowym. czarne sobie mozna wyobrazic
This is it:
'Nothing.'
ładne podobaja mi sie takie rzeczy , ale niestety przy swoim biuście nie mogę se na takie pozwolić wiec ograniczam sie do podziwiania na innych ) myślę ze bardzo udanego zakupu dokonałas Puccka
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Jak to mówi mój facet - w mini to jak w gaciach, nic ciekawego, poza tym do mini raczej pończochy i pasek nie teges - no chyba, że na jakąś fetish imprezkę.
Najfajniejsza dlugość to tuż przed albo za kolano - nogi wtedy wyglądają na dłuuuugie i zgrabne, ale lubię też długaśne spódnice do ziemi i z trenami....
A co do kroju to juz dowolnie - ważne, zeby pasowała - ostatnio moja ulubioną jest welurowa półkloszowa spódnica do ziemi - brązowo-sliwkowa w kwiaty...
_________________ CHLEBA I PRACY DLA WSZYSTKICH!!! SALAMI DLA WYBRANYCH!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum